Trailer | Drive Angry (Iadul se dezlantuie) 2011

0
862

Daca vreti sa vedeti un film bun in aceasta saptamana si nu v-ati hotarat inca in privinta carui film, va recomandam „Drive angry”, ce il are in rolul principal pe Nicolas Cage.

Scurta descriere: Dupa ce fiica ii este ucisa, iar nepoata aflata inca in scutece ii este rapita de catre componentii unei secte de fanatici conduse de catre Jonah King, un barbat evadat din Iad pe nume Milton intelege ca are la dispozitie numai trei zile pentru a salva bebelusul de la sacrificare in prima noapte cu luna plina si pentru a razbuna moartea inutila a mamei fetitei. Ajutat de catre Piper, o chelnerita inteligenta si sexy care fura masina fostului iubit pentru a-i fi de folos lui Milton, justitiarul strabate tara in lung si in lat cu scopul de a-l gasi si de a-l anihila pe diabolicul Johah King, care considera ca destinul lui consta in sacrificarea copilului pentru a instaura iadul pe pamant. Desi lasa in urma o multime de cadavre imprastiate pe autostrada, misiunea lui Milton este ingreunata de faptul ca este urmarit de politie si de un criminal enigmatic cunoscut sub porecla de „Contabilul”, care este trimis de catre Diavol ca sa il readuca in iadul din care a fugit pentru a-si cauta mantuirea spirituala.

[pro-player width=’580′ height=’480′ type=’video’]http://video.cinemarx.ro/trailere/embed/stream/video/6280/85/video.flv[/pro-player]

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: