Top 3 filme de vazut la cinema in iunie

0
4113

Top 3 filme de vazut la cinema in iunieCel mai bun mod sa te relaxezi dupa un proiect sau o zi de munca este poate sa te duci cu un prieten sau cu iubita sa vezi un film bun la cinematograf, asta bineinteles daca vizionarea unui film te releaxeaza, daca esti genul asa de om si nu ai absolut nicio idee ce sa vezi la cineva, m-am informati si ti-am pregatit un top 3 pentru luna asta, este foarte posibil ca lista care o fac acum sa se schimbe pentru ca suntem la jumatatea lunii si cine stie poate un alt film bun isi face aparitia in top, asa ca mai jos este top 3 filme de vazut la cinema in iunie.

Edge of Tomorrow (06.06.2014)

Orice film vazut atunci cand rasa umana este in pericol este destul de intens, cum ar fi sa apara Tom Cruise in film, dar si frumoasa Emily Blunt? Ei bine nu este doar un scenariu in mintea noastra, ci Edge of Tomorrow. Un film care are o nota destul de mare si pe imdb, asta probabil si din cauza scenariului de film care te face sa repeti din nou aceeasi zi, un lucru care cu totii il dorim de multa vreme.

Maleficent (30.05.2014)

Dupa o zi de munca stresanta sunt sigur ca ai nevoie de cel mai inspaimantator personaj negativ din universul animat Disney, dar daca raspunsul este nu, nu inseamna ca nu trebuie sa vezi Maleficent, filmul unde-si face aparitia din nou Angelina Jolie, daca ti-a fost dor de ea dupa ce ai vazut Salt si Turistul, atunci ai noroc pentru ca filmul asta este pentru tine, un rol perfect pentru ea, intr-o poveste fantastica, daca inca nu ai reusit sa il vezi nici acum ar fi cazul sa te grabesti.

How to Train Your Dragon 2 (20.06.2014)

Chiar daca nu au reusit sa vad How to Train Your Dragon 2, prima parte a filmului a fost deosebita, asadar daca esti un fan al animatiilor, nu are cu ce sa te dezamageasca acest film animat, mai mult de atat, filmul vine la pachet cu cateva secrete despre dragon, aventura si o lume fantastica ca tu sa o poti explora pe un dragon. Asta bineinteles daca nu-ti este frica de dragoni!

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: