Directia 5 va filma 2 videoclipuri

Date:

Trupa Directia 5 este una dintre cele mai iubite trupe din Romania asta nu incape discutie. Clipurile lor ne fac sa simtim muzica lor si mai bine prin transpunerea in atmosfera piesei.

Trupa se pregateste de un mega concert la Sala Palatului ce va avea loc pe data de 30 octombrie atunci cand vor lansa si albumul Electric Love Story, o frumoasa poveste de dragoste in muzica si versuri. Inainte de marele eveniment trupa nu se odigneste deloc. Vor filma in perioada urmatoare  doua videoclipuri, in doua zile consecutive la piesele “Ce mai faci” si “Hoinar”. Regia si scenariul ambelor videoclipuri au fost realizate de catre echipa de productie interna a Cat Music,  iar locatia aleasa a fost statiunea Mamaia.

“Ambele videoclipuri vor fi lansate luna aceasta.  <Ce mai faci va fi primul lansat, la inceputul lunii.  <Hoinar> este un videoclip-surpriza pe care il vom lansa la concertul nostru de pe 30 octombrie, de la Sala Palatului.”, povesteste Marian Ionescu

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...

Zile şi Nopţi, noul single al lui Pepe alături de Nico

Nico şi Pepe lansează o piesă nouă, "Zile şi Nopţi" iar restul se rezolvă...