Toamna vine cu Happy Hour

Date:

 

Vine toamna, şi odată cu ea si Cătălin Măruţă. Emisiunea Happy Hour  revine pe 1 septembrie, de la ora 17:45 cu un invitat special, cea mai flexibilă femeie din lume, Zlata din Germania.

Emisiunea „Happy Hour” se pregăteşte de al cincilea an de show, iar prima ediţie dă startul excluvităţilor:”Ne-am dat peste cap să găsim un invitat ce va lăsa pe toată lumea cu gura căscată. Şi am găsit o persoană care se dă peste cap ca nimeni altcineva: zeiţa flexibilităţii”, spune Cătălin Măruţă, potrivit Mediafax.

Zlata, poreclită şi „femeia-elastic”, este o tânără gimnastă din Germania, deţinătoare a mai multor recorduri mondiale. Singura din lume care îşi poate îndoi coloana vertebrală până la un unghi de 90 de grade, care  poate deschide sticle cu picioarele în timp ce stă în mâini şi care poate să intre în cuburi cu latura de 50 de centimetri.

Născută în fosta Uniune Sovietică, unde talentul i-a fost observat de la 4 ani, Zlata a făcut parte din lotul naţional de gimnastică, dar a renunţat la acest sport în favoarea unei cariere în lumea circului. De nouă ani locuieşte în Germania şi este un performer profesionist. Cătălin Măruţă va sta de vorbă cu blonda de 24 de ani şi va afla cum se antrenează pentru a fi cea mai bună din lume. De asemenea, el o va provoca să facă demonstraţii ale recordurilor ei, în direct pentru telespectatorii Pro TV.

La fel cum ne-a obişnuit până acum, Măruţă va fi şi în acest sezon cu ochii pe vedetele care nu vor avea secrete în faţa sa. ,,Astfel, vom fi alături de vedete în momentele importante din vieţile lor, le vom felicita la botezuri, nunţi, le vom încuraja în perioadele dificile sau când au nevoie să ştie că cineva se gândeşte la ele”, mai spune Cătălin Măruţă.

Noutăţile sezonului nu se opresc însă aici, pentru că Măruţă şi bandul său îşi invită telesepctatorii în casă nouă. Astfel, din 1 septembrie, „Happy Hour” îşi redeschide porţile într-un decor nou şi spectaculos, în care la loc de cinste va trona canapeaua Happylica. Şi bandul emisiunii este pregătit să revină la „Happy Hour” cu versuri şi mai înţepătoare pentru invitaţii care le vor trece pragul.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...