The Bridge Committee – Fiare Vechi (videoclip)

0
3710
The Bridge Committee

The Bridge CommitteeThe Bridge Committee este un proiect underground rap care a luat nastere in urma cu 5 ani, insa in 2015 a inceput sa isi faca simtita prezenta in randul publicului larg. Trupa este formata din JAZZ 8 și Kent Archie, primul este originar din Galati, iar al doilea din Ohio.

Inedita colaborare a inceput in 2010 atunci cand cei doi artisti s-au cunoscut prin intermediul unor prieteni. De atunci si pana acum au lucrat extrem de mult si acum se afla la scurta distanta de lansarea primlui lor album:  ROMANGLISH ce va fi lansat oficial pe 23 aprilie, în Colectiv. Albumul este format din 15 piese și conține atât hituri cunoscute precum ”Fuck that”, ”Jur pe Roșu”, ”Fresh Air”,Galați colț cu Cleveland”, ”Fiare Vechi” cât și colaborări cu artiști precum: DOC, Deliric, Vlad Dobrescu, Nwanda, Silviu Pașca

Kent Archie Fiare vechi a crezut ca este un om care s-a pierdut

”Fiare vechi, cumpărăm…”. Inițial a crezut că este vorba despre o persoană care se pierduse și cineva care o caută strigând-o. A început să se întrebe din ce in ce mai des ”cine naiba ar fi atât de aiurit încât să se piardă în fiecare dimineață? Cine o fi acest Fiare Vechi?” După ce a înțeles, a fost puțin dezamăgit de faptul că povestea din spate nu era exact ce își imaginase el, însă îi plăcea foarte mult cum ecoul vocii acelei femei se răspândea prin cartier, așa că și-a propus să se trezească, dis de dimineață, să vadă cine este acestă persoană.

The Bridge Committee Fiare Vechi

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: