Yard Sale Dianei 4

0
1378

Evenimentul are loc pe strada Dianei 4 , in zona Piata Rostti , iar organizatorii va asteapta la un intreg weekend nebun de Yard Sale!yard

Yard Sale este un proiect care are ca scop statornicirea notiunii de “Yard Sale – REUSE, RECYCLE!” si in Romania, printre tinerii consumatori, prin organizarea de evenimente lunare.

Aflat la cea de-a doua editie,Yard Sale, evenimentul are loc sambata si duminica ( 10 si 11 mai) intre orele 10:00-18:00 , iar expozantii sunt diferiti de la o zi la alta. Parcursul Yard Sale,  a plecat de la o adunare intre prieteni ingrijorati de propriile dulapuri suprapline, si a ajuns la un fenomen al Bucurestiului asteptat lunar de sute de oameni, cu aparitii in presa si tv, recomandari si laude,  confirma gandul initial al organizatorilor : comunitatea consumatorilor preocupati de mediu si societate se formeaza!

Yard Sale-ul recicleaza si doneaza!
,,Cumparam la preturi modice in sambata si duminica din 10-11 mai la Dianei 4 (zona Rosetti, str. Dianei, nr. 4), avand in fiecare zi expozanti diferiti. De la 10:00 la 18:00 schimbam perspectiva asupra hainelor, pantofilor, bijuteriilor, obiectelor decorative si electrocasnicelor folosite, iar, la finalul fiecarei editii, participantii si vizitatorii doneaza haine si incaltari unei case de plasament sau Asociatiei Sfantul Stelian.

Pe langa distractie si stare de bine, la eveniment poti manca cel mai delicios brunch din oras!

Intrarea pentru vizitatori este gratuita.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: