Un telefon subtire, sau un telefon cu autonomie mare?

Date:

Tuturor ne plac telefoanele cu touch screen, chiar si mie, care sunt un fan al telefoanelor cu tastatura qwerty. Principalul motiv pentur care am ales un telefon qwerty in detrimntul unui touch screen a fost ca acestea din urma au o autonomie scazuta 😀 iar eu imi doresc un telefon care sa nu fie nevoit sa-l incarc din ora in ora. Un alt asepct care imi displace la touch screen este ca atunci cand trebuie sa scriu foarte repede pe el nu e atat de eficient.

Si cei de la HTC s-au gand sa faca telefoane cu o autonomie a bateriei mai ridicata, chiar o saptamana 🙂 Problema era ca aparatele ar fi fost mai mari. In consecinta, asa cum se face intr-o mare firma s-a facut un studiu. Ce a rezultat? Utilizatorii preferă mai degrabă modele smartphone cât mai subţiri, în detrimentul soluţiilor de compromis, ce adoptă o construcţie mai voluminoasă şi cu greutate sporită pentru maximizarea autonomiei.

Cei de la Motorola au gasit solutia de compromis…au lansat un model  Droid RAZR în două versiuni distincte: una ultra-slim adresată celor preocupaţi în primul rând de aspectul estetic şi versiunea RAZR Maxx, ce se face remarcat prin autonomia mult îmbunătăţită.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...