Eveniment | ” MOTYvation to Give” – interviu adi critescu, jimmy dub si Ivonne

Date:

motty danceScoala de dans Motty Dance a avut o initiativa mai mult decat interesanta in aceasta luna; a organizat un eveniment caritabil ce s-a numit ” MOTYvation to Give” – FII chiar tu Mos Craciun prin care a oferit cadouri unui numar de copii ai centrului Pinocchio, ce au fost prezenţi la spectacol , unde au avut ocazia să danseze şi să cânte alături de artiştii lor preferaţi. Evenimentul caritabil a fost sustinut de o serie importanta de artisti ce au cantat pentru acesti copii in AFI PALACE Controceni: Heaven, Mattyas, Jimmy Dub, Adi Cristescu, Boier Bibescu, Adrian Tutu, Alice, Alexa, Valentina Ionescu, Soparla (ex. Animal x), Noni, Paul Antract, Corul de copii Urban Kids, Super Chill, Arando Marquez si Phelipe au fredonat împreună cu copii centrului Pinocchio noile lor piese.

La finalul evenimentului, organizatorii cu ajutorul sponsorilor şi al persoanelor care s-au alăturat campaniei, l-au ajutat pe Moş Crăciun să le aducă cadouri copilaşilor. Pe lângă cutiuţele de donaţii special amplasate în locaţiile partenere, în timpul evenimentului s-au oferit spre licitaţie şi 100 de globuleţe inscripţionate cu sloganul campaniei “MOTYvation to Give”, banii fiind redirecţionaţi centrului de plasament Pinocchio

Cu aceasta ocazie am stat si noi de vorba cu  Adi critescu, jimmy dub si Ivonne pentru a afla de ei mai multe amanunte  despre acest eveniment precum si impresi vizavi de evenimentele caritabile din luna decembrie.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...