Teatrul Masca ne invită la spectacolul Bolnavul Închipuit

Date:

bolnavul inchipuitTeatrul Al. Davila din Piteşti ne invită sâmbătă, 18 ianuarie, ora 19:00, la Teatrul Masca din Bucureşti unde se va pune în scenă spectacolul “Bolnavul inchipuit”, o comedie a lui Molière, ce tratează cu umor viciile moderne, precum: făţărnicia, ipocrizia şi grandomania.

Bolnavul Închipuit la Teatru masca

Spectacolul face parte din proiectul “Cu teatrul prin tara”, iniţiat de Teatrul Masca, proiect ce include turnee şi schimburi de experienţă.

“Sâmbătă seară, în timp ce noi vom fi prezenţi pe scena din Piteşti cu “Flecărelile Femeilor”,  la Teatrul Masca veţi putea urmări un spectacol extraordinar după un text de Molière, cunoscut ca maestru al comediilor de moravuri. Un spectacol inedit, cu dueluri verbale pline de umor, în care comicul este pe alocuri susţinut chiar prin forţa de sugestie a personajelor pe care dramaturgul le aduce în scenă!”, declară Mihai Malaimare, Directorul Teatrului Masca.

Distrubuţia piesei este una bogată, cu Emilian Cortea alături de nume cunoscute ale scenei piteştene : Mirela Cioabă, Luminiţa Borta, Dan Ivănesei, Lia Deaconu, Cătă­lin MIrea, Florin Dumitru, Adrian Duţă, Petrişor Stan, Doina Aida Stan şi Mirela Popescu.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...