Talisman – Inima in flacari (New Video)

Date:

talisman-inima-in-flacari

 Inima in flacari este noua piesa de suflet a celor de la Talisman. O piesa care a debutat in octombrie anul trecut, iar acuma baietii au realizat un minunat videoclip in regia lui  Alex Ceausu.

Intrebat de noua directia muzicala a trupei Talisman, Alin Oprea a marturisit ca incearca sa fie cat se poate de fidel inceputurilor formatiei si sa pastreze un stil care a marcat scena muzicala romaneasca, neexcluzand totodata colaborari spectaculoase care sa readuca muzica rock in centrul atentiei publicului.

Talisman este supranumita „formatia de suflet a romanilor”, fiind una dintre cele mai vechi prezente pe scena muzicii rock.

Let`s play!

„Sunt convins ca mai exista romantici incurabili, oameni care si-ar da viata fara remuscari pentru iubire, Romeo si Julieta moderni. Ceea ce ma face sa cred asta este dragostea care ne consuma cu o putere inimaginabila pe mine si sotia mea.”, a mai spus Alin.

Talisman a castigat Discul de platina in 1998 penru pentru vanzarea EP-ului “Atat de singur” in peste 500.000 de exemplare.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...