Akcent – Dilemma (feat. Meriem) Videoclip

Date:

Akcent Dilemma
Akcent Dilemma

Adrian Sina a lansat o noua piesa semnata de Akcent, chiar daca in prezent nu mai putem vorbi de o formatie in adevaratul sens al cuvantului. In prezent Akcent inseamna  Adrian Sina, astfel ca artistul a hotarat sa isi rasplateasca fanii din intreaga lume cu un nou hit lansat sub acest brand. Dilemma este noua piesa Akcent lansata sub egida Premium Artist, crew-ul sau de productie muzicala.  Compozitia piesei este semnata de Adrian Sina si Andrei Vitan iar versurile sunt scrise de Adrian Sina, Radiy Meriem Maria Emmanuela
iar de aranjament s-a ocupat DJ Ackym.

DILEMMA incepe un nou capitol in istoria Akcent iar pentru 2015 am multe multe surprize. A fost magica atmosfera de la filmari si am incercat sa completam mesajul piesei, sa redam DILEMMA si misterul cu care ne confruntam in fiecare relatie.” – a declarat Adrian.

 Akcent Dilemma

Videoclipul a fost filmat pe parcurul a trei nopti in Hong Kong ( China  ) si il prezinta pe ADRIAN SINA in ipostaza amorezului aflat in cautarea iubitei intr-o metropola aglomerata. Vocea feminina de pe aceasta piesa ii apartine lui Meriem. DILEMMA este raspunsul la toate intrebarile celor aproape 4 milioane de fani de pe pagina de Facebook Akcent. Este de mentionat faptul ca trupa Akcent s-a bucurat de un mare succes in India, numarul fanilor era impresionat, astfel ca trupa a sustinut de-a lungul timpului o serie de turnee in acceasta tara.

Povestea Akcent

Povestea trupei Akcent incepe in urma cu 15 ani, atunci cand artistul Adrian Sina se remarca alaturi de Ramona Barta in duoul ce avea sa devina mai  tarziu un boyband. In perioada de inceput a trupei, Adrian Sina a fost si dj la Radio Contact ( actualul Kiss FM ).

 

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Zile şi Nopţi, noul single al lui Pepe alături de Nico

Nico şi Pepe lansează o piesă nouă, "Zile şi Nopţi" iar restul se rezolvă...

Erika Isac si mesajul piesei Macarena

Putem sa privim mesajul piesei Macarena semnată de Erika...

Cum să transformi o petrecere de copii într-o aventură magică cu ajutorul animatorilor la petrecere

Rolul Animatorilor la Petrecere în Transformarea unei Petreceri de...

Comedybox.ro, merita banii ?

Mi-am facut abonament la platforma comedybox dupa aproximativ 2-3...