STUFSTOCK 2012-7 zile de neuitat in Vama Veche

Date:

 7 zile de neuitat in Vama Veche!

Stufstock anunta ca pe langa cele 48 de ore de muzica buna, festivalul pastreaza traditia care l-a consacrat si coloreaza aerul din Vama Veche cu nopti de film, teatru, carte, precum si workshop-uri de pictura.

In plus, distractia va fi cuvantul cheie al zilelor de festival: o tabara de aventura ii asteapta pe curajosii din Vama Veche, pasionati de tiroliana, offroad si sporturi nautice.

In acelasi timp, Stufstock anunta ca s-a prelungit perioada de presale. Pana pe 26 iulie, pretul unui bilet/zi festival este de 65 lei, iar pretul unui abonament ramane de 99 lei. Dupa 27 iulie, abonamentele pot fi achizitionate din ticketpoint-urile festivalului la pretul de 115 lei.

BOOKSTOCK (23-29 iulie) – Libraria LIBRARUL

Stufstock incepe saptamana aniversara cu BOOKSTOCK, eveniment realizat impreuna cu Libraria Librarul. Bookstock este locul perfect pentru amatorii de carte. Prin Bookstock, Stufstock 10 incurajeaza cititul la mal de mare si serile racoroase de lectura, in compania oamenilor frumosi. Intre 23 si 29 iulie, publicul de la eveniment se va putea bucura de lansari de carte, sesiuni de lectura si sesiuni Q& A.

25 iulie 2012 –Lansare de carte cu sesiune de autografe Radacini nomade de Pius Alibek- Editura Meteor Press locatia: LIBRARUL, strada principala

26 iulie 2012 – Lansare de carte cu sesiune de autografe
Ce ne spunem cand nu ne vorbim de Chris Simion Editura Trei
locatia: LIBRARUL, strada principala

27 iulie –Cautandu-l pe Malko- colectia SAS de Gerard de Villiers
Editura Meteor Press
locatia: plaja Vama Veche, spatiul de lectura de pe plaja

27 iulie- Lecturi Urbane
locatia: plaja Vama Veche, spatiul de lectura de pe plaja

28 iulie – Lecturi Urbane
locatia: plaja Vama Veche, spatiul de lectura de pe plaja

WORKSHOP PICTURA (23-26 iulie)- Terasa ROATA

In premiera pentru Stufstock, amatorii de pictura isi pot dezvolta pasiunea si talentul printr-un workshop neconventional de pictura, sub cerul liber din Vama Veche, cu marea la picioare. Workshop-ul este structurat pe tematici care au legatura cu Vama Veche si Stufstock, iar participanii pot invata tehnici de baza legate de pictura, cum ar fi colajul, laviul sau tempera pe hartie. “Orele” vor incepe la ora 10.00 dimineaa, cu partea de teorie, pentru ca pe dupa-amiaza, imaginatia amatorilor de frumos sa fie incercata la maxim, prin probele practice. Lucrarile din cadrul workshop-ului vor fi expuse in cadrul unui vernisaj plin de imaginaie, in zilele de 27  si 28 iulie.

ROCKSCHOOL (24-26 iulie)- Terasa ZAPATA

Aflat la a treia editie, Rock School continua sa instruiasca tinerele talente in materie de chitara, bass si tobe. Evenimentul este realizat impreuna cu Rock School, iar elevii vor invata meserie de la unele dintre cele mai mari nume ale muzicii romanesti, printre care se numara: Nunu Racri(tobe), Nicoleta Neagu(tobe), Marius Bob (chitara), Vali Muat (chitara), Mihai Tacoi(chitara), Alex Miu (bass), coordonator Rock School- Dana Rotaru.

Fiecare seara se va incheia cu un jam session incendiar intre profesori si elevi, pentru a anima si mai mult atmosfera din Vama Veche.

FILMSTOCK- Terasa “PAPA LA ONI”

Cinefilii vor avea cele mai frumoase nopti de scurtmetraje si lungmetraje, de pe 23 pana pe 26 iulie, intre orele 22.00 si 2.00.
La capitolul scurtmetraje, pasionatii din Vama Veche, pot viziona cele mai incitante colecii de scurtmetraje de la One World Romania, NexT, Short Waves si Kinofest.

Lungmetrajele nu vor lipsi nici ele de la serile tarzii de film din Vama Veche:

24 iulie 2012 – Film romanesc: Film pentru prieteni de Radu Jude, ora 22.00
26 iulie 2012 – Film romanesc: 30.40.50, regia Iulia Rugina, Eva Perlovici, Stanca Raduora, ora 22.00
In plus, Stufstock pregateste doua mari surprize pentru cunoscatorii in domeniu intre 23 si 26 iulie. Surprizele vor fi deconspirate saptamana viitoare.

TEATRU(23-26 iulie)- Terasa LA BARBA NEAGRA

Cele mai interesante piese de teatru underground vin la Stufstock 10, pastrand traditia festivalului. Publicul din Vama Veche va fi incantat de pe 23 pana pe 26 iulie, intre orele 20.00 si 21.30 cu reprezentantii inedite si intens apreciate pe scena romaneasca.

23 iulie 2012– “Insomniacii”, Teatrul de Arta Bucureti, regia Sorin Militaru; ora 20.00
24 iulie 2012 – “Emigreian Drim”, Teatrul de Arta Bucureti, regia Bogdan Huanu, ora 20.00
25 iulie 2012 – “Incurca lume”, regia Catalin Bugean, ora 20.00
26 iulie 2012 – “Bullets over Lipscani”, regia Eugen Gyemant, ora 20.00

Amatorii de distractie vor avea parte de cele mai intense senzatii pe plaja din Vama Veche, unde o zona special delimitata le va oferi toate ingredientele de care au nevoie pentru o vacana reusita: tiroliana, sporturi nautice, trasee offroad si multe altele.

In weekend, plaja va deveni neincapatoare prin jocurile si concursurile Stufstock 10, cu premii de la sponsorii festivalului.Mai multe detalii despre program si activitaile din cadrul festivalului pe www.stufstock.com.

Istoric Stufstock

Stufstock, cel mai longeviv festival open air de rock de la malul Marii Negre a reusit sa devina, in cele 9 editii organizate in Vama Veche, o adevarata experienta muzicala si culturala pentru publicul din Romania si din tarile invecinate.

In cifre, Stufstock se traduce prin: 200.000 de vizitatori, 14 scene, 86 de trupe romanesti, 48 de artisti straini, 108 lungmetraje si scurtmetraje si peste 700 de voluntari care au participat la organizarea si desfasurarea evenimentului.

sursa: metalhead.ro

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...