Stres feat Kamelia- Film de iubire, extrasa de pe EP-ul Blana

Date:

Kamelia horaKamelia a revenit cu un featuring alaturi de  Stress , membru Haarp Cord si Holy Guns , o piesa ce te face sa te gandesti la persoana iubita.

Versurile au fost scrise de Stress, Kamelia si George Hora , ultimul din urma ocupandu-se de productie si orchestratie . Colaborarea dintre cei doi a fost inregistrata in Studio66 si PacPacStudio.

“Piesa este foarte specială pentru amândoi deoarece sentimentele pe care le exprimăm sunt sincere – le-am trăit!” spune Kamelia. “Ne-am inspirat din viețile noastre personale și sperăm că și ascultătorii să se regăsească în această poveste de viată, o poveste de dragoste care poate fi subiectul unui ”Film de iubire”, încheie artista.

Film de iubire este extrasa de pe albumul ,,Blana” al artistului Stress, ce va fi lansat pe 30 martie in clubul bucurestean Silver Church , pretul unui bilet fiind de 20 lei.

Stres Film de iubire

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...