GTA V se lanseaza in 2013!

0
806

Faptul ca GTA V se lanseaza in 2013 nu este o stire foarte mare pentru majoritatea, ca este unul din cele mai asteptate jocuri din 2013 nici asta nu este o stire importanta.

Ce este important este ca Rockstar Games, realizatorii jocului nu au in plan sa lanseze jocul si pentru PC, si din cauza asta printr-o petitie s-au strans aproape 100.000 de semnaturi, la aceasta ora.

Targetul fiind momentan la 150.000 de semnaturi, toata lumea stie ca cel mai bun mediu grafic pentru un joc este PC-ul, avand resurse grafice excelente pentru a rula un joc, pentru cei care au un PC destul de puternic putand sa joace chiar la Ultra setat pe o rezolutie mare, asta fiind o experienta de neuitat in GTA V.

GTA V se lanseaza dupa ce Grand Theft Auto s-a vandut in 125 milioane de exemplare de cand s-a lansat primul GTA, acela care te jucai din sageti ca sa faci stanga dreapta si care mergeai haotic cu masina pe strazi. Acum jocul a ajuns la o performanta grafica uimitoare si toti fanii vor vedea asta in GTA V, daca pan ala urma petitia va fi un succes si cei de la Rockstar Games decid sa lanseze si o versiune a jocului pentru PC.

In mod oficial GTA V se lanseaza in primavara lui 2013, pentru platformele Xbox 360 și PS3

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: