Rihanna FourFiveSeconds cu Kanye West si Paul McCartney (videoclip)

Date:

Rihanna FourFiveSeconds
Rihanna Four Five Seconds

Rihanna lanseaza FourFiveSeconds, noul single al artistei de peste ocean. O colaborare surpriza cu Paul McCartney, probabil una dintre personalitatile marcante pentru industria muzicala din ultimii 50 de ani. Balada acustica lansata de Rihanna ne surprinde atat din punct de vedere muzical cat si vizual. Daca ultimele sale piese s-au incadrat in alt registru ( mult mai dinamince pe care le putem plasaa  in zona dance ) aceasta noua piesa vine parca sa ne linisteasca si sa ne transmita mesajul ca artista poate canta si alceva.

Rihanna FourFiveSeconds


Videoclipul alb negru este semnat de Inez & Vinoodh si are rolul de a pune in valoare piesa, accentul cade in acest vizual pe mesaj. Este un videoclip simplu care ii prezinta pe cei trei artisti in diverse ipostaze. Paul McCartney si Kanye West au lansat melodia „Only One” la inceputul anului 2015, astfel ca aceasta noua colaborare a fost surprinzatoare pentru fanii. Rihanna isi va lansa noul album in acest an, materialul fiind extrem de asteptat atat de fani cat si de presa de specialitate. Fostul compenent al trupei Beatles a fost prezent pemai multe colaborari interesante in ultima vreme, multe dintre acestea fiind adresate publicului tanar.Rihanna si Kanye West au mai colaborat inainte pentru melodiile „All of the Lights” si „Run This Town„, in cea de-a doua facand echipa cu Jay Z.

Foto: StirileProtv

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...