Festivalul berii germane 2013 se muta la mare

0
1000

Daca la precedentele editii ne-am bucurat de berea germana buna si  de muzica nebuna in Bucuresti, Festivalul-Bere-Germanape timpul verii evenimentul se muta la mare. Capitala distractiei si a berii in valuri se va afla in perioada 1-4 august 2013 pe plaja dintre jupiter si saturn in acceasi locatie unde se desfasoara „ Liberty parade”.  Suprafata totala  va fi de 4000 mp si vor  fi amplasate  125 corturi de corturi de 9 mp fiecare pentru zona de food( aproximativ  1200 mp ),in exterior se vor regasi corturi individuale de  9 mp fiecare cu diferite produse : artizanat,articole de ceramica,ciocolata de casa,turta dulce,miere albine,kortos kolacs,  hand- made, tatuaje,obiecte din piele,branzeturi ecologice-  carusel si parc de distractii de mari dimensiuni .

Berea e buna…dar avem si de mancare ?

organizatorii s-au gandit si la acest aspect, astfel ca stim cu totii ca berea nu merge foarte bine pe stomacul gol, astfel ca se va servi mancare germana dintr-o caruta austriaca ( turinger,bratwurst, carnati nurnberg) plus mancare traditionala romaneasca (mici,fripturi,frigarui,piept de pui );preparate din peste( pastrav pe bat,piept de batog,pastrama de crap )

Berea buna se lipeste de muzica buna 

Pe scena vor urca artisti de prima mana, care vor deschide apetitul publicului catre consumul de bere.  Formatiile  „Parazitii, Timpuri noi”, Changing skins,Toulouse lautrec, Power station, dar si Mircea Baniciu si Vlady knejevichy. ,Trebuie sa stiti ca  se vor derula concursuri zilnice cu premii in bere,concurs de miss festival unde  marele premiu  va fi o excursie la festival oktoberfest din munchen  de 2 persoane.

Cati lititi de bere se vor consuma ?

Special pentru acest eveniment se vor  importat 20.000 litri de bere bavareza si anume bere premium pils blonda,bere nefiltrata blonda sau neagra,bere neagra ,bere bruna, bere cu lamaie plus sucuri la 0,5 litri de (portocale,lamaie,grapefruit,cola –mix ) si apa (minerala si plata ).

Deschiderea festivaluli va avea loc pe data de 01 august 2013 la ora 16.00 in prezenta  primarului primariei mangalia radu cristian care va da cep la primul butoi de bere.

Cea mai noua piesa a trupei Parazitii se numeste Ce n-avem acasa si cu siguranta baietii se refera si la consumul de bere in stil mareeeeee

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: