Expresionism Balcanic, Curentul artistic implineste 5 ani

0
1532
paul hitller
Expresionism Balcanic
Expresionism Balcanic

De cele mai multe ori un curent artistic nu este atat de apreciat in momentul in care este lansat si de multe ori este putin cunoscut. Cu toate ca  Expresionism Balcani-  curent artistic inventat de pictorul roman Paul Hitter – este lansat in aerul artistic de 5 ani de abea acum ajunge la urechile mele. Cu aceasta ocazie va avea loc si  un spectacol ce marcheaza 5 ani. Sambata 13 iunie, ora.20.00 la Clubul Taranului Roman din Bucuresti va avea loc un spectacol aniersar.

Ce este Curentul artistic Expresionism Balcanic

Expresionism Balcanic-Un mix exploziv intre cultura tipic balcanica, mituri si traditii, arta naiva, cultura rroma si expresionism pur.  Au avut loc expozitii si evenimente in orase precum: Los Angeles, Las Vegas, Milano, Munchen, Marsilia, Paris, Praga, Salt Lake City, Kiev si Bucuresti.expresionism balcanic

Paul Hitter:  Publicul a venit, a plecat, uneori a cumparat, unii au aplaudat, altii au criticat, insa imi urmez calea

Expresionism Balcanic este poate unul din putinele curente artistice romanesti contemporane. Zi de zi, vedem in jurul nostru copii la copii. Ei bine, eu am ales originalitatea si nu m-am abatut de la acest drum. Vremuri bune, vremuri grele, mai ales vremuri grele, am fost mereu aici. Tablou dupa tablou Expresionismul Balcanic si-a facut drum si si-a vazut de drum. Am ajuns aici dupa foarte multa munca, stapanire de sine, sacrificii, si mai multa munca, curaj, perseverenta, incapatanare. Publicul a venit, a plecat, uneori a cumparat, unii au aplaudat, altii au criticat, insa imi urmez calea. Ne vom vedea cu siguranta si la 10 ani de Expresionism Balcanic” a declarat Paul Hitter.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: