Voxis a lansat piesa “Am invatat” feat. Kamelia

1
710

Dupa o perioada de pauza prietenii nostri de la Voxis revin cu o piesa noua, “Am invatat”. Noul single este produs tot in  Studio 66  (Timisoara).  De aceasta data cel care si-a aratat talentul de compozitor a fost Sandri Biro, iar George Hora s-a ocupat doar de mix si master. Piesa este una cu adevarat pozitiva, mesajul fiind unul de incurajare pentru toti tinerii.

“Ne bucuram mult pentru aceasta colaborare! Totul a decurs natural si nu exista un moment mai potrivit decat cel de acum. In ceea ce priveste <Am invatat>, este o piesa extrem de optimista, cu un sound fresh si foarte energic, iar mesajul ar trebui sa fie deviza de viata a oricarui tanar din ziua de azi. Abia asteptam sa cantam impreuna cu publicul in concerte!” – declara Voxis.

Cu ocazia acestei lansari am ascultat si noua vocea a trupei alaturi de Kamelia. Voce despre care nu stim prea multe, iar baietii nici nu vor sa dezvaluie inca amanunte. Asteptam cu nerabdare clipul piesei pentru a descoperi si cine sta in spatele vocii masculine.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:

1 COMENTARIU

Comments are closed.