Street Heroes Cool as Ice a adunat mii de spectatori

0
765

Street Heroes - Cool as IceIn general sporturile extreme sunt practicate vara, in parc pe vreme frumoasa si calduroasa. La fel ca si pasionatii de motoare, cei care sunt fani ai sporturilor extreme iarna „stau pe bara”. Dar iata ca in data de 9 februarie a avut loc la TURBOHALLE, Street Heroes Cool as Ice- primul festival de sporturi extreme de vară desfășurat iarna. street heroes cool as ice

Ce a fost la Street Heroes Cool as Ice ? Asa cum era de asteptat au fost concursuri de Skate, Bmx, Role și Breakdance. 

Concerte live: Fani acestor sporturi nu au putut sa se distreze fara sa aiba si o muzica bune „in urechi” si nu oricum, ci live.

Evenimentul a fost sponsorizat de burn energy,astfel ca la eveniment si-a facut aparita si echipa completă de skate și bmx a burn energy, formată din Adolf Bobo – skateboard,Cristian Benescu – skateboard și Demian Barnabas – bmx, dar și din mai tinerii George Bărbulescu – skateboard și Tibi Bajka – bmx.

 Interiorul locației Turbohalle a fost reconstruit special pentru acest festival, cu un mega skatepark pregătit pentru concursurile de skate, bmx și role, battle-uri de breakdance, un gaming și un full entertainment area, precum și o scenă pe măsură pentru cele peste 8 concerte desfășurate în cele 24 de ore de acțiune fără oprire.street heroes cool as ice (3)

Castigatorii Street Heroes Cool as Ice

Florin Cojocariu, Tibi Bajka, David Gold și Johnny Marian, la skate – Andreas Ringgren, George Bărbulescu, Mihail Adolf Gherghelah și Gabriel Dorisa, iar la role/ pro – Alexandru Gheorfi, Mihai Paul Zagrean și Valentin Moise. Concursul de breakdance a fost câștigat de FREAKQUENCY, iar pe locul doi s-a clasat MDK.

Foto credits: Loading Studio

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: