Streaming-ul de jocuri le depasesc pe cele de WWE, MLB si ESPN

Date:

Twitch-streaming-kingStreaming-ul de jocuri video a ajuns sa depaseasca televiziunile live de sport, este vorba de statistica calculata doar prin platforma de streaming Twitch. Aici vorbim de World Wrestling EntertainmentMajor League Baseball si Entertainment and Sports Programming Network.

Chiar daca streaming-ul online oferit de WWE, MLB si ESPN este foarte mare, se pare ca streaming-ul jocurilor video este si mai mare, si aici este calculat doar streaming-ul oferit de o singura platforma, ce este drept, este si cea mai folosita platforma pentru streaming-ul jocurilor video.

Dintr-un total de materiale oferite prin streaming, clasamentul ar fi urmatorul:

  • Twitch – 43,6%
  • WWE – 17,7%
  • Alte surse – 14,3%
  • UStream – 10,9%
  • MLB – 7,2%
  • ESPN – 6,3%

Intr-un top 5 al celor mai urmarite servicii de divertisment video de pe internet, in mai multe tari Twitch este prezent in primele 5 locuri, si aici este vorba de:  Statele Unite, Marea Britanie, Tailanda, Taiwan, Brazilia si Peru. Asta inseamna ca foarte multi pasionati de jocuri video, pe langa faptul ca se joaca, se uita si la alte gameplay-uri de la alti jucatori din toate colturile lumii.

Streaming-ul de continut video oferit de toate jocurile populare mentin platforma activa, fiind streaming-ul online LIVE 24 ore din 24, mai mult de atat se pot face bani si prin platforma Twitch.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
DIGITALhttp://www.revistaomf.ro
Blogger pasionat de Tehnologie, IT, fotografie si videografie. Scriu in categoriile: Film si IT&Games, prezent in online de 15 ani, in prezent atentia indreptata catre optimizarea SEO si Social Media. Foarte atent la detaliu, cred ca sunt putin perfectionist! Online pe www.revistaomf.ro
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...