Jocul anului 2012 este…

Date:

Dragi prieteni, nu stiu daca pana acum ati urmarit acest eveniment LIVE anual oferit de cei de la SpikeTV numit VGA ( Video Game Awards ), unde va veti putea vedea titlurile preferate concurand cu alte jocuri pentru titlul de Jocul Anului.

In primul rand, pot incepe prin a spune ca prezentatorul evenimentului in noaptea de 7 Decembrie este nimeni altul decat Samuel L. Jackson, mai e ceva de spus ? desigur. Samuel L. Jackson nu este un strain in industria jocurilor, imprumutandu-si vocea pentru personajul Frank Tenpenny ( GTA : San Andreas ) si cateva jocuri din universul Star Wars.

In al doilea rand, in caz ca nu stiati, puteti sa va votati chiar voi jocul anului sau jocurile/studiourile preferate aflate in diferite categorii ( Studio of the Year, Best Xbox 360 Game, Best PS3 Game, Best Wii/Wii-U Game, Best PC Game, etc. ) sau cel mai anticipat joc al vostru din anul 2013 ( Bioshock Infinite, GTA V, South Park: The Stick of Truth, The Last of Us si Tomb Raider ).

In al treilea rand, evenimentul e plin de surpize. Diferite companii de jocuri optand sa arata trailere pentru jocurile ce vor aparea ( fie ele anuntate sau neanuntate pana acum ) intr-un asemenea eveniment din cauza multimii de privitori ce vor sta pe live stream. Ca in fiecare an, cu cateva ore inainte de eveniment se sparge conducta si apar asa zisele leak-uri ( trailere, teaser-uri ce aveau sa fie prezentate in cadrul evenimentelor dar ajung mai devreme pe internet ) unde jumatate din placerea de a vedea evenimentul dispare, dar fiti linistiti, evenimentul chiar merita urmarit chiar daca sunteti jucatori seriosi sau doar curiosi.

Cu toate acestea, sper sa va uitati la eveniment fie live sau inregistrat si fiti fara grija… Kanye nu-si va face aparitia in cadrul acestui award cum a fost la MTV in 2009. Cred…

Articol scris de Honord

 

 

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...