Stire Soc| Cristi Minculescu a parasit trupa Iris

0
713

O stire soc a aparut in urma cu doar cateva minute pe contul oficial al trupei Iris: Cristi Minculescu a parasit trupa Iris! Zeci de comentarii au inceput deja sa curga, fanii au intrat in discutii aprinse si isi pun intrebari daca este sau nu o farsa tinand cont de faptul ca Minculescu este Iris si Iris este Minculescu. Fara solistul emblematic al rock-ului romanesc trupa nu va mai fi la fel. Conform comunicatului de presa trupa nu se va destrama, ci isi va continua activitatea avandu-l in componenta pe Toni Şeicărescu.

Nu stim care sunt motivele care au dus la aceasta despartire, dar pana cand vom putea lua legatura cu unul dintre reprezentantii formatiei atasam comunicatul de presa:

Comunicat oficial

Începând cu data de 3 septembrie 2012, Cristi Minculescu părăseşte grupul IRIS.
Activitatea formaţiei va continua, avându-l ca solist pe Toni Şeicărescu.

Trupa IRIS

Din pacate informatia a fost confirmata si pe site-ul oficial al trupei 🙁

Tony Seicarescu (fostul solist Directia 5) a declarat pentru Jurnalul:

„Pornesc la drum cu multa speranta, am ascultat Iris de mic copil si dupa atatia ani ajung sa fiu solist la trupa adolescentei mele. Pentru mine este o mare provocare, nu-mi gasesc rostul in tot ceea ce as vrea sa exprim, ca am ajuns intr-o formatie de legenda. Sper din tot sufletul ca cei care au fost pana acum alaturi de Iris sa fie si de acum inainte. Despre Cristi Minculescu nu am cum sa vorbesc decat la superlativ, dar am toata increderea ca Iris va continua povestea”.

 

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: