Buzz Camp 2016-București, 28-31 martie. Pe 7 aprilie in Iasi

1
2835
buzz camp 2016

buzz camp 2016Buzz Camp 2016 ne bate la usa. Evenimentul ce a ajuns deja la editia a 15 -a  si reprezinta punctul de plecare pentru multi tineri in cariera. Buzz Camp 2016 urmeaza aceleasi obiective: Dezvoltării personale, recrutării specializate și orientării în carieră. Am fost si eu si pot sa va spun din experienta ca am invatat multe lucruri faine acolo. A fost o zi de experiente memorabile si sunt convins ca in fiecare an este la fel.

Tinerii care se înscriu la Buzz Camp vor fi îndemnați de cei mai buni speakeri să se autodepășească și să împărtășească propriile ingrediente pentru șlefuirea unei cariere strălucite. Mai mult decât atât, cei mai mari angajatori vin la BuzzCamp pentru a discuta deschis cu fiecare tânăr care își dorește să se dezvolte personal și profesional în cadrul companiei preferate.

Primele “episoade” din seria “Cariera ta începe la BuzzCamp” vor avea loc la București, în perioada 28-31 martie.

Program Buzz Camp 2016 – Bucuresti

In prima zi, 28 martie, cea de Finance & Consulting vom dezbate în cadrul conferinței „Din pasiune sau pentru bani” direcțiile pe care le urmărește orice tânăr în drumul lui spre reușită, în funcție de nevoile pe care le are.

29 martie, ziua IT & Engineering, este dedicată discuțiilor despre „Soft skills vs. hard skills”. O să aflăm împreună cu ce arme trebuie să vină un tânăr.

Pe 30 martie, ziua BPO, angajatorii vor sta față în față cu „Omul din spatele CV-ului”. Vom afla de la specialiști cât de importante sunt aptitudinile și abilitățile pe care le are un candidat.

31 martie, ziua Consumer Relationship, vom juca adevăr sau provocare la conferința „Statut vs. satisfacție

Buzz Camp 2016 – Iasi

Pe 7 aprilie, echipa BuzzCamp poposește la Iași. Cei mai tari speakeri ne vor împărtăși în cadrul conferinței „Step by step in lifelong learning” de ce trebuie să vrem să învățăm constant și să vrem din ce în ce mai mult de la noi.

Buzz Camp 2016 – Cluj

La Cluj, pe 12 aprilie, tinerii înscriși îi pot întreba direct pe cei mai mari angajatori cât de importante sunt calificările pe care le-au obținut. Cât de mult învățăm și cât aplicăm din cursurile de la facultate sau cât de mult ne perfecționăm în urma unui curs acreditat? La conferința „Certificări sau facultate?”

Brașov, pe 19 aprilie, să concepem împreună un „Ghid de supraviețuire la primul job”.

Bacău, pe 5 mai, la conferința „Competitivitatea în carieră” să discutăm pe larg despre competiție.

La BuzzCamp Constanța (10 mai) îi întrebăm pe cei mai buni speakeri cum au reușit să creeze un echilibru între viața de la locul de muncă și viața din afara biroului.

Participarea la BuzzCamp este gratuită, însă locurile sunt limitate și necesită o înscriere prealabilă pe site-ul www.buzzcamp.ro/event

Redactia4fun este partener media in cadrul acestui proiect.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: