Interviu Exclusiv Randi: Luma incepe sa ma cunoasca cu adevarat

0
5764

Interviu Randi
Interviu Randi

Randi, solistul trupei Morandi a inceput pas cu pas o cariera solo, dupa ce Marius Moga s-a concentrat pe cariera sa de producator si ulterior pe label-ul sau DeMoga Music. Randi la randul sau a inceput sa se concentreze tot mai mult pe partea de productie si compozitie si ulterior si-a format propria sa gasca reunita sub Famous Production. L-am intalnit pe Randi la Petrecerea Cat Music si i-am adresat cateva intrebari legatue  de cariera sa solo.

Randi: Mi-am propus sa fac numai piese cu mesaj, sa fiu sincer si uneori chiar dur

Am fost  surprinsi de o serie de raspunsuri din partea lui Randi si in acelasi timp bucurosi pentru artistul Randi; El ne-a declarat ca in proiectul solo se exprima singur, e sincer si uneori chiar dur in muzica mea solo.

Cea mai noua piesa lansata de Randi se numeste Prietena ta si in jurul acestei piese s-a concentrat si interviul nostru. Aceasta piesa, este prima in limba romana lansata de artist si se pare ca i-a purtat noroc, nu de alta dar a fost bine primita de public. In calitate de compozitor  si-a pus amprenta pe multe piese, insa singelul Ipotecat lansat cu Uddi in luna februarie a spart toate difuzarile.

Making of Randi feat. UDDI & Nadir – Prietena ta

Debutul lui Randi s-a produs prin lansarea piesei Love Me, in trupa Morandi. De atunci a lansat zeci de hituri si a susstinut concerte in intreaga lume.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: