Arsenie reprezinta Romania la festivalul Vina del Mar din Chile

0
893

Arsenie este unul dintre artistii talentati din Republica Moldova care a dat lovitura alaturi de colegii din O-Zone cu piese precum “Despre tine”sau “Dragostea din tei”. Ulterior  artistul si-a incercat norocul in Italia, o tara in care piesa de succes a trupei O-zone chiar a beneficiat de un cover.ARSENIE

Arsenie despre cariera muzicala in Italia intr-un interviu exclusiv Redactia4fun ( septembrie 2012 )  

Este vorba de mai multe piese in limba italiana. Un proiect in stil pop –rock, acum se traduce piesa Erase-it si desigur se mai compun alte piese direct in limba italiana.

Arsenie reprezinta  Romania la festivalul Vina del Mar din Chile

Este vorba de un festival cunoscut la nivel international ce a ajuns deja la cea de 25 -a editie, fiind cel mai important eveniment de acest gen din  America de Sud. Arsenie este singurul participant din Europa de Est si reprezinta Romania cu piesa Rumadai. Festivalul Vina del Mar din Chile se va desfasura in perioada 23 – 28 februarie 2014 in Chile si aduce pe aceeasi scena artisti din intreaga lume. Printre participantii de anul acesta se numara Ricky Martin, Laura Pausini, Rod Stewart. Organizatorii evenimentului se  axeaza pe 2 categorii: pop si folk, iar juriul va desemna 2 castigatori: “Cea mai buna piesa” si “Cel mai bun interpret”.  Premiile insumeaza aproximativ 30.000 de euro.


 credit foto:CatMusic

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: