SteamGifts, tragere la sorti pentru jocuri!

0
3414

 

Sa fim sinceri, de cate ori fiecare dintre noi nu am incercat sa castigam cate ceva fie ca e vorba de nu stiu ce concurs pe Facebook in care stii sigur ca premiul e prea bun sa fie adevarat si totusi dai like la pagina, fie ca e vorba ca te duci la pacanele sa iti dublezi ultima suta si chiar daca o pierzi, tot mai faci rost pentru ca tovarasul tau joaca “la perle” si mai are niste bani sa te imprumuti.

Avem de fata un site dedicat persoanelor ce se considera norocoase si care prefera sa castige ceva dar in acelasi timp sa nu piarda nimic, insa fiti pe faza, nu primiti bani, speciale sau vreo masina, ci pur si simplu jocuri!

SteamGifts este un site ce iti ofera posibilitatea de a castiga (depinzand de noroc) jocuri prin tragere la sorti pentru platforma arhicunoscuta Steam, fara a plati bani din buzunar ci prin puncte oferite de site. In momentul crearii contului pe SteamGifts, site-ul va ofera 300 de puncte pe care sa le cheltuiti pe jocurile pe care oamenii le pun la bataie, jocurile variind intre 5p – 50p, cele de 50 fiind jocuri recente sau editii Game of the Year iar cele de 5p jocuri indie sau chiar DLC-uri. Daca va veti consuma punctele, stati linistiti, veti primi alte puncte in functie de cate astfel de trageri la sorti for fi adaugate in continuare pe site.

Asadar, incercati-va norocul pe SteamGifts.com, iar cel mai norocos sa castige!!

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: