Starcraft 2 Starter Edition – Un altfel de demo!

0
2549

Pentru început ca să ai acces la joc trebuie să descarci tot jocul de 6.98 GB de pe battle.net singura rasă de care ai parte este Terran, adică rasa de oameni.

Poţi să joci Custom Game şi MultiPlayer direct din interfaţa jocului battle.net.

După ce ţi-ai creat contul poţi direct să intri în lumea StarCraft 2, de început este de precizat că după instalarea jocului o să stai câteva minute pentru update-ul la cele 19 pach-uri care sunt în momentul de faţă.

Poţi să te joci cu alţi utilizatori conectaţi la battle.net, utilizatori care au jocul full şi utilizatori care folosesc Starter Edition.


Dacă te-ai hotărât să joci jocul întreg foarte des îţi apare o avertizare care îţi sugerează să upgradezi la jocul full sau să rămai la versiunea Starter Edition. Versiune care din câte am observat nu are o dată de expirare, poţi să te joci jocuri de Custom Game sau Single Player până când te saturi.

Spre final vă anunţ că jocul se poate juca numai dacă ai o conexiune la internet, Starter Edition nefiind disponibil şi offline mode.

Timpul de aşteptare până când îţi găseşte un utilizator să poţi juca este foarte mic, chiar au şi un sistem de estimare în cât timp găseşte un utilizator de nivelul tău pentru a juca decent şi la aceaşi dificultate.

Starcraft2 a fost asteptat de fanii jocurilor de stategie de 12 ani. Campania contine in jur de 26 de misiuni, unele cu Protoss dar majoritatea cu Terran. Engine-ul jocului este foarte bine realizat si are un punctaj mare pe orice site destinat jocurilor.

Dacă-ţi place jocul şi vrei să îl testezi într-o manieră bună, trebuie să-ţi faci contul la battle.net care îl faci gratuit, selectezi jocul după ce ţi-ai făcut contul, urmează să dai click pe Play Free şi începi să downloadezi clientul ( Viteza medie de download este de 1 MB/s – 1,5 MB/s. Asta în cazul meu ).

Pregăteşte-te să beneficiezi de:

  • Primele patru misiuni din campania de MultiPlayer a lui Wings of Liberty
  • Primele două challenge-uri: Tactical Command şi Covert Ops
  • Accesul la rasa terran în Custom Games şi Single-Player vs. AI
  • Acces la harţile custom Xel’Naga Caverns, Shattered Temple, Discord IV şi High Orbit

Cerinţe minime pentru sistem:
Procesor : 2.6 GHz
Placa video : 128 MB, PCIe GeForce 6600 GT / Radeon 9800 PRO
Memorie : 1 GB RAM XP / 1.5 GB RAM Win7
Hard Disk : 12 GB spaţiu liber

Site-ul oficial.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: