Parazitii-Toate-s la fel ( feat. Daniel Lazar)

0
3359
Parazitii Toate-s la fel

Baietii de la Parazitii au lansat cel mai nou clip al lor la piesa „Toate-s la fel”, un feat. surprinzator cu Daniel Lazar. Aceasta colaborare este mai mult decat inedita tinand cont de faptul ca solistul DLB vine dintr-o cu totul alta zona muzicala.

Piesa Toate-s la fel a fost lansata la show-ul sustinut de „Parazitii” la Ursus Evolution in Bucuresti, unde la sfarsitul prestatiei Freaka a dat play acestei piese. Fanii au intuit ca este vorba de un viitor single, iar reactiile au fost unele pozitive. Asa cum probabil stiti cei trei membri se ocupa de obicei de productia si compozitia pieselor, astfel ca la acest capitol nu avem alte nume.

 

Pise ne „vorbeste” despre relatia dintre „el” si „ea” sau mai bine spus de perspectiva parazitiilor cu privire la relatiile dintre femei si barbati, iar principalul „reporos” adus in versurile acestei piese este ca femeile sunt mult prea posesive..dar cu totul alte cuvinte. In versurile piesei este „cantat” chiar si Stefan Banica 😀

Inedit este la cei de la 20 Cm Records au inceput sa se ocupe si de productia clipurilor, FreakaDaDisck fiind cel care si-a asumat acest rol. Clipul pentru „Toate-s la fel” fiind al treilea produs de componentul trupei Parazitii.

Parazitii Toate-s la fel

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: