Stand up comedy la Godot Cafe a anuntat premiera showului Stand-up Express la Comedy Central Extra

Date:

La Godot Cafe, de pe strada Blanari a fost un super show de stand up comedy alaturi de Sorin Parcalab si Dragos Pop. Acestia au urcat pe scena in jurul orei 20:00 si au tinut publicul in priza cu glume haioase si umoristice timp de 15 minute.
Urmeaza si alte shouri la Godot Cafea, cafenea cu un iz interbelic in care fiecare se va regasi acolo. Godot Cafe-Teatru este un spaţiu îndelung aşteptat – si, mai ales, necesar – in peisajul cultural bucurestean, in special in zona teatrului independent. De aici si denumirea sa, aluzie la personajul din piesa „Asteptandu-l pe Godot” de Samuel Beckett.
Radu Isac, Sergiu Floroaia si Toma Alexandru, umoristi romani de top ce vor performa in noul sezon  la Comedy Central Extra.Stand-up Express
Se anunta un spectacol de exceptie anunta ca, incepand cu 07 noiembrie 2014, va fi difuzat al doilea sezon al Stand-up Express. Stand-Up Express este prima productie in-house a canalului Extra Comedy Central, care contine 15-30 minute de stand-up compedy ale diferitilor actori de comedie din intreaga Europa.
In timp  ce fiecare dintre ei este extrem de amuzant, fiecare interpret si episod are propriul sau stil varietat de  glume. Printre comediantii de stand-up ce provin din mai multe tari, Radu Isac, Sergiu Floroaia si Toma  Alexandru vor fi participantii romani care vor performa in cel de-al doilea sezon.
Radu este originar din Vaslui si s-a mutat in Bucuresti cu scopul de a termina studiile economice. In 2006 a  performat la Cafe Deko si de atunci preferintele sale profesionale s-au schimbat. Cu multi ani de experienta si spectacole, pentru Radu un stand up comedy este o camera plina, rasete si aplauzele. Al doilea sezon va continua cu Sergiu Floroaia, pe 14 noiembrie, la 22:10.
Sergiu Floroaia este un stand-up comedian roman, scriitor de benzi desenate, cunoscut pentru parodii muzicale si aparitii TV, inclusiv  la Comedy Central Extra. La o citire a frazelor scrute si amuzante ale lui Sergiu se poate observa o  sinergie uimitoare de inteligenta si vulgaritate, agerime, jocuri de cuvinte si intelepciune.
Prin citirea sau  ascultarea glumelor sale, veti ajunge sa va bucurati de unele dintre cele mai meticuloase jocuri de  cuvinte atat de amuzante, incat te vor face sa razi de ceva nepotrivit.
Toma Alexandru, un alt actor bun de comedie, cu mai mult de 8 ani de experienta, va fi, de asemenea,  printre umoristii care vor face show in timpul celui de-al doilea sezon Stand-up Extra. Toma este  arhitect, designer grafic, actor de comedie si scriitor de benzi desenate. Si-a inceput cariera de actor de  comedie in 2004, la Cafe Deko, iar in 2010, a castigat premiul King Gond, oferit de Comedy Store din  Londra, unde a concurat impotriva altor 29. El va performa pe 21 noiembrie, la 22:10, pe Extra Comedy Central.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Erika Isac si mesajul piesei Macarena

Putem sa privim mesajul piesei Macarena semnată de Erika...

Comedybox.ro, merita banii ?

Mi-am facut abonament la platforma comedybox dupa aproximativ 2-3...

Secretele unui site web modern și bine indexat de Google: De ce ar trebui să-l refaci acum?

Ce este un site modern și bine indexat de...

Ce Este un Cvintet? Definiție, Instrumentație și Exemple în Muzica Clasică și Jazz

Bun venit la acest articol dedicat cvintetelor, un termen...