Spioana, Un film cu o idee clasica pus in practica altfel

0
5327

comedie 2015Filme cu spioni au tot fost, filmele de actiune sunt deja clasice, aceleasi scenarii, idei dar cu alti actori. Cel putin in cazul lui Steven Seagal pot sa jur ca joaca mereu in acelasi film. Recent am vazut Spioana in regia lui Paul Feig. In rolurile principale ii regasim pe Raad Rawi, Melissa McCarthy, Jude Law,Jessica Chaffin. Chiar daca filmul se numeste SPY / Spioana este vorba de o comedie…o comedie presarata cu acttiune si multe momente haioase.

Comedie 2015; Spioana

Susan Cooper este un analist CIA modest, care lucrează la birou. In esenta joaca rolul ingerului pazitor pentru adevaratii spioni de teren. Le coordoneaza activitatea sii ajuta in situatii imposibile. Susan este asistenta lui Jude Law, care joaca rolul spionului clasic- de care este indragostita.

Intr-o rasturnare de situatie personajul interpretat de LAW este nevoit sa isi insceneze moartea si sa intre in echipa inamicului. Ca prin minunte celalat spion este deconspirat, iar sigurua varianta viabila este trimiterea pe teren a lui Susan. De aici apar tot felul de activitati si actiuni cu final comic. Un film relaxant care isi atinge perfect tinta; sa ne faca sa radem si sa evadam din misiunea noastra zilnica.

Spioana, o comedie spumoasa

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: