Spectacolul Efecte colaterale- Hohote de ras, sex si casatorie

Date:

Spectacolul Efecte colateraleSpectacolul Efecte colaterale este scris de Alex Popa si regizat de Vlad Zamfirescu reprezinta un eveniment teatral pe care nu trebuie sa-l ratati, asta daca nu sunteti prea pudici. Spun acest lucru pentru ca piesa ar trebui insotita de mesajul „interzis sunt 16 ani si dupa 60″:)). Si nu pentru ca ar contine „scene hot”, ci pentru cuvintele obscene folosite. Textul nu este unul cu perdea, este ca in viata, este real, este autentic si transmite mesaje pe mai multe paliere.

Spectacolul Efecte colaterale a avut premiera pe data de 9 martie 2015

Spectacolul Efecte colaterale este cu Alexandru Repan, Gheorghe Ifrim şi Dan Bordeianu si a avut premiera pe 9 martie, de la ora 19.00, la Sala Liviu Ciulei (fosta Izvor).

Teatrul Nottara in vizita la Bulandra

Piesa este o productie a teatrului Nottara ce se joaca la teatrul Bulandra. Personal imi doresc ca situatia acestui teatru de prestigiu sa fie rezolvata cat mai urgent de autoritati, iar daca nu se gaseste un spatiu intr-o cladire existenta sa se construiasca una noua.

Alex Popa despre Efecte colaterale

„Personajele piesei nu sunt metafore”, afirmă dramaturgul Alexandru Popa, completând: „Au toate trăsăturile umane esenţiale. Iubesc cât se poate, se ascund cât le merge, depăşesc limite care nu sunt ale lor, aruncă afară ce nu mai poate fi cărat înăuntru, regretă cu măsură şi încearcă să adapteze realitatea la propriile dorinţe. Pe scurt, îşi fac treaba. Sigur că, uneori, preocupate cu adevărul lor intim, se întâmplă să dea peste cap alte adevăruri. Ale altora. Dar fără rea intenţie. Pur şi simplu, din când în când, apar şi consecinţe la care nu te aştepţi. Se întâmplă, nimeni nu e vinovat. Sau nu e sincer vinovat.”efecte colaterale nottra

In aceasta piesa se intalnesc trei generatii de actori, trei generatii care ne fac sa radem dar in acelasi timp ne pun pe ganduri. Piesa Efecte colaterale ne aminteste zicala „cat de mica este lumea” si cum faptele noastre pot avea consecinta extrem de grave.

Totul incepe de la marturisirea „primarului” care ii spune sotiei ca a inselat-o. Nu se astepta la asta si nici el nu credea ca va ajunge sa o spuna. Cu toate acestea a fost „obligat”.  „Popa” a aflat. Cine era „popa”? Sotul amantei. O tanara de 25 de ani, „cucerita de „parinte” pe cand avea doar 17 ani. De aici incepe toata incurcatura. Avem parte de mult umor si mesaje subliminale. Despe alegeri, sinceritate si despre cum tradarea lui Manolis ( interpretat de Vlad ZAMFIRESCU ) schimba destinul celor apropiati si il indeparteaza de familie si prieteni. Acesta pune in scena un film ce are la baza povestile de viata ale pretenilor, inclusiv relatia primar, amanta, popa, sotie :D.

Argumentul regizorului:

Bogăţia subtextului şi capacitatea de a uni totul într-un întreg unitar coerent cu sens, unde fiecare cuvânt, fiecare replică, fiecare semn de punctuaţie este nu doar absolut necesară ci şi aproape imposibil de înlocuit, faptul că întreaga trupă de actori ai Teatrului Nottara este fascinată de a dreptul de universul bogat pe care-l descoperă la repetiții, mă fac să cred că stau în faţa unui nou Autor român.

DISTRIBUŢIA: Alex – Gheorghe IFRIM Manolis – Vlad ZAMFIRESCU Kostas – Alexandru REPAN Ciprian – Dan BORDEIANU Maria – Nadiana SĂLĂGEAN Oana – Luminiţa ERGA Vera – Diana ROMAN Diana – Ioana CALOTĂ / Laura VASILIU

Regia: Vlad ZAMFIRESCU Scenografia: Bogdan SPĂTARU Asistența de regie: Oana POPESCU Ilustrația muzicală: Alexandru POPA Durata: 2 h 45 min (cu pauză) Producţie a Teatrului Nottara.

Mai multe detalii despre piesa aici, iar biletele se pot cumpara de pe ove.ro

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...