Smiley certat de mama

Date:

Smiley, unul dintre cei mai naturali artisti, atat la tv cat si face2face a facut o declaratie cel putin surprinzatoare in emisiunea „Agentul VIP„(Antena 2) artistul a declarat ca este -inca- certat de mama pentru modul in care se imbraca 😀

Fiind invitat saptamana trecuta la emisiunea „Confidential” realizata de  cuplul Brancu- Turcu, Smiley a venit imbracat in …pantaloni scurti 😛 Pentru ca asa s-a simtit omu` bine si a facut ce i-a spus inima, vorba lui Horica (brenciu) dar mama lui Smiley nu a fost de acord cu aceasta tinuta, iar artistul a fost „apostrofat” de mama la telefon. Ce sa mai incolo si incoace :p  pentru fiecare dintre noi mama ramane mama indiferent de cat de vedete suntem noi sau cat de sus am ajuns.

Acest lucru nu este valabil si pentru anumite personaje mondene pe care nu le pomenim pe acest site 😀 care se cearta, divorteaza etc 🙁 si mai se si lauda cu asta :))

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...