Seria Furios si Iute va avea propria parodie.

Date:

Parodie

 

 

 

 

Dupa cum este o lege la Hollywood, nici o series au blockbuster nu ramane neparodiat, de cele mai multe ori avand un rezultat mediocru. Si in acest caz este vorba de cea mai recenta serie adaugata pe lista celor mai profitabile franchise din istoria filmului, Fast and Furious/Furios si Iute, care va fi parodiata in cele mai mici detalii. Insa detaliile nu sunt dintre cele mai favorabile…

 

 

 

De cele mai multe ori, si ma refer strict in ultimii ani, parodiile au inceput sa-si piarda mult din calitate, si de aceea publicul nu mai este interesat foarte mult de acest gen. Si asta din cauza unor idee fara substanta si mult superficiale de a sugera trimiterile catre blockbusterele la care se fac referire. Recent, geektyrant.com a anuntat faptul ca noua parodie ce va fi produsa in acest an este dupa seria Fast and Furious si se va intitula Superfast (!). Idee de baza banuim care ar fi, rezumandu-se la povestea celor doi protagonist interpretati de Paul Walker, respectiv, Vin Diesel, a doi soferi experimentati in conducerea unor masini super-tunate.

 

 

 

Idee povestii va fi transpusa de Jason Friedberg si Aaron Seltzer, cei care au realizat intreaga franchisa Scary Movie, Epic Movie, Disaster Movie, etc. Deci, in concluzie, o serie de parodii cu un esec absolut derizoriu la public dar si la critica, ceea ce ne intareste ideea unui nou dezastru si cu aceasta parodie. Scenariul nu este inca finalizat, si nici distributia nu este inca alcatuita, insa putem specula ca nume precum Regina Hall sau Anna Faris se vor afla printre protagonisti. Oare este o idee buna acest nou proiect sau sa le mai oferim o noua sansa in vederea unui eventual succes? Daca este sa revizuim incasarile de la box-office sau recenziile primite am putea spune din start ca filmul nu va avea un asa mare succes, din prisma neoriginalitatii celor doi creatori, lucru confirmat si in celelalte proiect elaborate. Dar cum lucrurile la Hollywood se fac pe repede inainte si cu timp si buget putin, nu ne putem convinge decat in momentul aparitiei in cinema. Sau nu?!

 

 

Cele mai noi proiecte in care cei doi sunt implicati sunt doua noi parodii, si anume The Starving Games, parodiind filme precum The Hunger Games, The Avengers sau Sherlock Holms, si Best Night Ever, avand ca baza filmul The Hangover.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...