Festivalul Toamnei in parcul IOR (17-19 octombrie)

0
3733
Festivalul Toamnei

Pentru ca ne place distractia si petrecerile in aer liber in perioada 17-19 octombrie avem parte de un

Festivalul Toamnei
Festivalul Toamnei

eveniment ce nu merita sa il ratam:

Festivalul Toamnei  in parcul IOR

Evenimentul va avea loc in fata bisericii Maramuresene si va imbina modalitati diverse de petrecere a timpului liber: producători, meșteri, artizani și negustori se vor aduna în Parcul IOR pentru un festin gastronomic și nu numai.

Evenimentul va avea loc de vineri până duminică, de dimineța până seara si va insemna degustari de brânzeturi, cașuri ,telemea de Sibiu ,branza de burduf in coaja de brad și cașcavele, afumături, Cozonac Domnesc și Cozonac Bujor, plăcinte întinse și poale-n brâu, ciocolată de casă și prăjituri tradiționale, turtă dulce și covrigi, dulcețuri , siropuri, miere, ceaiuri și plante aromate de grădină, legume,struguri și murături, paine secuiasca.

Mestesugari si producatori handmade la Festivalul Toamnei

Pe langa mancare ,legume si dulciuri vizitatorii vor mai regasii mestesugarii care vor expune obiecte din piele, lemn cioplit,ceramica,produse hand made ,bijuterii din argint,caciuli ,produse tricotate manual.
Festivalul este organizat in stransa colaborare cu Primaria Sectorului 3. Participantii vor avea parte si de distractie fiind amplasata o scena pe care vor canta formatii de muzica populara,plus un mic parc de distractii pentru cei mici.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: