S-au pus in vanzare biletele pentru show-ul lui ARMIN VAN BUUREN, ARMIN ONLY INTENSE

Date:

ARMIN VAN BUUREN romexpoARMIN VAN BUUREN, unul dintre cei mai bine cotati si apreciati DJ la nivel international se intoarce in Romania pentru un show incendiar, asa cum ne promite 😉
Show-ul ARMIN ONLY INTENSE va avea loc pe data de 8 noiembrie la Romexpo in Bucuresti. Armin a obtinut pana acum de 5 ori titlul de cei mai bun Dj al lumii. Conceptul de show ARMIN ONLY INTENSE, prezentat de DJ iese din tiparele clasice ale genului, astfel ca pe scena vor urca peste 20 de artisti, incluzand muzicieni, vocalisti, acrobati si dansatori ce vor da viata acestui show ce va dura 6 ore complete si va avea loc in cea mai mare arena indoor din Romania, „ROMEXPO”.

„Acest show va depasi toate celelalte proiecte ale mele”.

Show-ul a avut un mega succes din momentul in care a debutat in urma cu un an, iar dj-ul a sustinut reprezentatii in toate colturile lumii, biletele au fost peste tot sold out. Accesul este permis doar tinerilor care au implinit varsta de 16 ani 😉 Apropo de bilete…
Bilete ARMIN VAN BUUREN pentru ARMIN ONLY INTENSE
Daca va grabiti puteti cumpara incepand cu data de 28 iulie bilete „early-bird” la pretul de 90 de lei, Silver VIP 225 si Golden Vip 450 ron de pe Eventim.ro si nu numai.

ARMIN ONLY INTENSE

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...