Bass Turbat cu RACLA- Bro, atac la Alex Velea ?

0
3484
RACLA Bro

Rimaru isi continua batalia rimelor pe scena rap cu un pas lateral catre cei de la Bass Turbat alaturi de care a lansat o colaborare pentru piesa BRO. Versurile sunt semnate – asa cum ne asteptam- de RIMARU, iar muzica de baietii de la Bass Turbat. Rezultatul ? O combinatie intre Rap, Dubstep si Trap Rap. Piesa este extrasa de pe albumul ”Lumini în Abis”. Videoclipul ce insoteste piesa surprinde “franturi” din realitatea romaneasca din spectre diferite. Versurile piesei ne vorbesc despre  un anumit “Bro” ce nu este “bine vazut” de stapanaul rimelor..despre cine e vorba si cui i-au fost dedicate versurile ? Nu putem decat sa ne dam cu presupusul. Rimaru a dat cu dedicatie aceasta piesa : Pentru frați, frățiori, frățiweari.

RACLA Bro
RACLA Bro

Speram ca prezenta brandului “frățiweari” in postarea de pe facebook nu reprezinta un atac la Alex Velea, care este in esenta un artist in adevaratul sens al cuvantului, chiar daca personalitatea sa evidenta poate atrage o serie de “rime de bine”.

 

E unu’ tare-n flow gen Afrob bronzat patrulând orașo

Din Brotoșani la Broșov da’ fără de pic de class yo

…In fashion mare campion dresscode butoni și papion

La misse-i crize de cardio le-nțeapă gen scorpion și adio

Al doilea bro-i mai so-so ar vrea să fie mofo

Online e dur ca Zoso dar față-n față-i xoxo

RACLA Bro

Trupa Racla si-a facut revenirea in muzica prin piesa Tinete de ea, piesa care nu suna departe de noua colaborare.

Rimaru  s-a remarcat in perioada de glorie a trupei RACLA prin atacuri si ironii la adresa  rapperilor “Gangsta” din partea de SUD a Bucurestiului si aici ma refer la BUG Mafia si La Familia. In esenta, asa cum a declarat si Brugner, cei din Rans si Cartel nu aveau ceva de impartit si conflictul artificial a fost “importat” din STATE 😀

Update

Rimaru le-a dat un sfat pe facebook „copiilor” ce au lansat aceasta ipoteza si a afirmat faptul ca: „Alex Velea e fratele meu”  si piesa se adreseaza celor care  se uniformizează.

Foto: Silviu Sandulesu

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: