Nicole Scherzinger a pozat in ipostaze provocatoare

Date:

O stim cu totii pe Nicole Scherzinger, arta ca din „reviste”, astfel ca s-a gandit sa  pozeze intr-o revista in ipostaze sexy.  Probail artista s-a gandit si la situatia in care copiii sai vor vedea imaginile sexy, astfel ca a raspuns jurnalistilor si despre aparitia unui copil in viata sa. Spre bucuria fanilor artista a hotarat ca aparitia unui copil nu reprezinta o prioritate in viata sa.

„Nu vreau să am copii acum. Când voi deveni mamă, nu îmi voi lăsa copilul cu un baby-sitter. Sau, s-ar putea să am baby-sitter, să nu spui niciodată niciodată, dar nu va fi cineva care îmi va creşte copilul. Cred că cinci ani este o perioadă bună să mă gândesc că voi avea copii, dar până la urmă când va fi momentul potrivit, se va întâmpla. În prezent, mă concentrez pe cariera mea”, a spus ea, informează Marie Claire.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...