Videoclip Doddy si Lora – Bine Mersi

1
4764
Videoclip Doddy Lora Bine Mersi

Lora si Doddy lanseaza astazi piesa „Bine Mersi” un single anuntat de cateva zile ce beneficiaza de un clip semnat de Vision Production respectiv Richard si Mihai Stan. Piesa este  compusa de Mahia Beldo si Doddy in studioul Scandalos Music.  Puya, Vescan, Mahia Beldo, DJ Wicked – DJ-ul lui Puya si DJ Amy – DJ-ul lui Vescan. Clipul a fost filmat intr-un cartier rezidential al Capitalei

Personal il consider „vinovat” pe Dragos aka Puya pentru revenirea rapului pe radio, cresterea atentiei pe care publicul o ofera acestui gen muzical dar si pentru descoperirea si promovarea unor noi producatori / artisti. Aici ma refer la George si Kamelia Hoara dar si la Doddy si Mahia Beldo care sunt implicati in productia si interpretare acestei piese.

Doddy a declarat in legatura cu piesa si colaborarea cu Lora :

„Este una dintre piesele mele de suflet, e inspirata dintr-o intampare reala gen ‘dragoste la prima vedere’, iar Lora este „cireasa de pe tort”. ‘Bine Mersi’ se va auzi peste tot vara asta.”

Lora: „Dupa colaborarile cu Puya si Baboi, sunt foarte incantata de piesa cu Doddy, unul dintre cei mai talentati rapperi din Romania. ‘Bine mersi’ este un single de vara, reggae, despre dragoste la prima vedere. Ne-am distrat pe cinste la filmarea videoclipului, desi ploaia ne-a cam dat batai de cap. Am avut parte de culoare, energie si buna dispozitie, abia astept sa vedeti clipul.”

Pe Doddy il cunoasteti dupa celebrele colaborari cu Puya („Maidanez„, „Klandestin„), Mahia Beldo („Diferit”) si Ana Baniciu („Iubire sau Razboi”)

Videoclip Doddy Lora  Bine Mersi

Galerie foto filmari Videoclip  Doddy Lora  Bine Mersi

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: