Vine toamna, bine-mi pare, incepe stagiunea la Teatrul Masca

0
3679
Stagiune teatrul masca 2015
Stagiune teatrul masca 2015

Stagiunea 2014-2015 debuteaza la Teatrul Masca vineri, 3 octombrie, ora 19.00 cu premiera “Vicleniile lui Scapino”, o comedie clasică după un text de Moliere.

Stagiunea aniversară cu numarul 25 a Teatrului Masca ce ne aduce in prim plan un spectacol de zile mari: “Vicleniile lui Scapino”, ce va fi prezentat in avanpremiera si astazi in cadrul unui eveniment de traditie in online-ul romanesc:  ZIUA BLOGGERILOR la Teatrul MASCA.

Din “n” motive nu sunt prezent la teatru foarte des, insa de fiecare data ma bucur de fiecare moment, de fiecare replica.

 „Un text uriaș al unuia dintre cei mai mari dramaturgi ai lumii. O trupa mai degrabă tânără își încearcă șansa. Un teatru aflat în pragul unei aniversări care obligă: 25 de ani de existență! Acestea sunt premizele uneia dintre cele mai interesante experiențe teatrale ale ultimilor ani, din foarte multe motive. În primul rând pentru că înfruntarea dintre text, cu o notorietate absolută și trupă, tânără și abia cunoscută, dă câștig de cauză actorilor care au izbutit nu numai să se ridice la nivelul textului dar și să-i dea o nouă strălucire.”, declară Mihai Malaimare, Directorul Teatrului Masca.

Despre Vicleniile lui Scapino

Povestea îndrăgostiților care se căsătoresc fără acordul parinților devine sursa unor situații neașteptate și pline de umor. Viziunea regizorului și entuziasmul cu care tinerii actori au primit provocarea unor roluri de referință fac din întâlnirea cu “Vicleniile lui Scapino” o întâlnire cu totul specială.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: