Secretul lui Adaline -Recenzie, Un film bun, un subiect inedit

0
4108
Secretul lui Adaline 3
Secretul lui Adaline

Secretul lui Adaline este un film pentru care se potriveste expresia Tinerete fara batranete. Un film care trateaza subiectul fanteziei colective de a ramane mereu tanar 😉 Cum ar fi daca ai ramane “impietrit”la varsta de 29 de ani, esti frumoasa, ai experienta totusi iar trupul tau nu da semen de oboseala chiar daca in realitate ai 70 de ani.

Subiectul filmului The Age of AdalineSecretul lui Adaline

Secretul lui Adaline ne-o prezinta pe Adaline Bowman (Blake Lively) ce duce o existenţă retrasă, evitându-i din răsputeri pe cei care i-ar putea da în vileag secretul. Tanara a ramas „blocata” la varsta de 29 de ani dupa un accident de masina, plonjarea intr-un lac, insuficienta respiratorie si un traznet. Adaline nu mai imbatraneste, iar acesta secret ii macina viata, astfel ca este nevoita sa se mute dintr-un oras in altul la fiecare 10 ani. Nici pe plan sentimental nu ii merge foarte bine, nu de alta dar refuza sa iubeasca pentru a nu ii face sa sufere.
Totul se schimba atunci cand il intalneste pe Ellis Jones (Michiel Huisman) ce reaprinde în ea pasiunea pentru viaţă şi dragoste. Socul apare atunci când ii intalneste părinţii (Harrison Ford şi Kathy Baker) . Tatal lui Ellias nu este altcineva decat iubitul ei din tinerete ce o astepta cu un inel de logodna, insa ea a fugit fara urma. Dupa aceasta Adaline ia o decizie care-i va schimba viaţa pentru totdeauna. Sa traiasca cu adevarat viata alaturi de Ellias, insa spre bucuria ei un alt accident de masina o „dezgheata” din tinerete.
Secretul lui Adaline ni-i prezintă în rolurile principale pe Blake Lively (Gossip Girl, The Town), Michiel Huisman (Wild, Game of Thrones), Kathy Baker (Saving Mr. Banks, Edward Scissorhands), alături de Harrison Ford (Ender’s Game, Star Wars) şi Ellen Burstyn (Interstellar, Requiem for a Dream).

The Age of Adaline Trailer

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: