Se reiau cursurile de street dance la escape studio dance

Date:

Chiar daca vara nu a trecut inca  se pare ca pentru multi dintre noi vacanta s-a terminat si ne apucam de treaba….chiar  daca este mai serioasa sau doar asa de relaxare. Prieteni nostri de la Escape Crew au  decis sa incepapa  cursurile de dans pe data de 25 August 2012, orele sunt aceleasi, 14:00-16:00, respectiv a 2-a grupa, 16:00-18:00Daca vreti sa faceti parte dintr-o gasca frumoasa si nebuna in acelasi timp, sa invatati sa dansati si sa va distrati  nu ezitati sa intrati la ei pe site si sa aflati mai multe despre ce fac ei acolo.

Sau mai simplu   adaugi in lista ta de ym! id-ul: ESCAPE.CREW , unde acolo te vei putea inscrie sau vei putea cere detalii despre tot ceea ce te intereseaza!, ba mai mult iti oferim un formular de inscriere, unde impreuna cu el te vei putea prezenta direct la sala de dans, unde adresa ei este mentionata la rubrica ‘contact’.

 


foto:Nacu Iulian

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...

Zile şi Nopţi, noul single al lui Pepe alături de Nico

Nico şi Pepe lansează o piesă nouă, "Zile şi Nopţi" iar restul se rezolvă...