Street Delivery 2014- recenzie, video, foto

Date:

Street Delivery inseamna in primul rand o stare de spirit, inseamna oameni care vin acolo pentru ca stiu ce gasesc; o imbinare intre cultura urbana si elemente traditionale romanesti ( olarit, fabricarea sticlei,ateliere de creatie ). Sunt sigur ca sunt unele persoane care vin si pleaca repede pentru ca nu inteleg ce se intampla sau in alt caz raman langa prima masa cu bere rece si miros de carnati fripti. Street Delivery ne-a adus atat reprezentantii sporturilor extreme ce au fost pozitionati in Piata George Enescu, acolo unde am putut vedea si tineri care fac breakdance, dar si oameni cu imaginatie care transforma placi de skate stricate in mici opere de arta. O alta prezeneta interesanta a fost a celor de la Bucharest Bike Polo care au venit sa promoveze mersul pe bicicleta printr-o activitate interesanta ( vedeti in video ) Mai mult decat atat am invatat sat trag cu arcul – e mult spus am invatat, am incercat- si astfel am castigat 2 ore de catarat prin copaci. Vedeti in video mai multe detalii.

Interviuri Street Delivery in Piata George Enescu


Pe Arthur Verona de cum intrai iti dadeai seama ca trebuie sa fie o mare nebunie acolo. Inca de la inceput erai primit cu un miros de carnati si mese pe mijlocul strazi, iar vis-à-vis aveai obiecte personalizate. O parere personala; poate standul cu “papa bun” trebuia amplasat mai pe la mijloc 😉 In rest diversitatea, ineditul standurilor, atmosfera toate au fost de nota 10. Un eveniment facut de oameni care inteleg ca vechiul se imbina cu noul si ca noi chiar daca iubim fotografia facuta cu smartphone-ul o sa iubim si fotografia printata. Standuri interesante au fost cele care ne invatat sa dansam, sa facem obiecte din lut sau sa lasam un mesaj in capsul timpului. Am filmat cat am putu de mult si am stat de vorba cu oameni faini care ne-au explicat in mini interviuri ce fac ei acolo si care este activitatea promovata de ei

Interviuri Street Delivery pe Arthur Verona

Foto Street Delivery 2014

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

În cât timp se recuperează investiția în panouri solare?

Atunci când cineva alege să investească în panouri solare,...

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...