Sarbatorile de Paste alaturi de Teatrul Masca

0
1620

 Daca va intrebati cum sa petreceti sarbatorile de Paste intr-un mod deoesit sau mai bines pus ziua de 17 aprilie avem noi o idee: Teatrul Masca vă invită Joi, 17 aprilie, începând cu ora 16.00 în amfiteatrul din Bdul. Uverturii nr. 70-72 ( Militari) la cea de-a noua ediţie a evenimentului Iepuraşul la Masca.

„De nouă ani sărbătorim împreună Pastele, evenimentul fundamental al crestinismului, cu semnificatiile si farmecul său. Este modul nostru de a vă aminti că trebuie să ne întoarcem la traditii ori de câte ori avem ocazia si că este momentul în care avem nevoie să fim împreună si să ne bucurăm din plin de frumusetea oamenilor care ne înconjoară!” declară Mihai Mălaimare, Directorul Teatrului Masca.

Încondeierea ouălor în Joia Mare la Teatrul Masca este deja o traditie printre locuitorii cartierului. Împreună ca o mare familie, actori, copii, părinţi şi bunici incondeiaza ouă de lemn sau naturale cu vopseluri pe care le primesc de la teatru.

În cadrul unui eveniment interactiv, copiii află simbolistica ouălor de Paste si a vopsirii acestora.Intrarea la eveniment este liberă. Cu sprijinul: Cora Lujerului

Detalii pe www.masca.ro.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: