Sarbatorile de Paste alaturi de Teatrul Masca

Date:

 Daca va intrebati cum sa petreceti sarbatorile de Paste intr-un mod deoesit sau mai bines pus ziua de 17 aprilie avem noi o idee: Teatrul Masca vă invită Joi, 17 aprilie, începând cu ora 16.00 în amfiteatrul din Bdul. Uverturii nr. 70-72 ( Militari) la cea de-a noua ediţie a evenimentului Iepuraşul la Masca.

„De nouă ani sărbătorim împreună Pastele, evenimentul fundamental al crestinismului, cu semnificatiile si farmecul său. Este modul nostru de a vă aminti că trebuie să ne întoarcem la traditii ori de câte ori avem ocazia si că este momentul în care avem nevoie să fim împreună si să ne bucurăm din plin de frumusetea oamenilor care ne înconjoară!” declară Mihai Mălaimare, Directorul Teatrului Masca.

Încondeierea ouălor în Joia Mare la Teatrul Masca este deja o traditie printre locuitorii cartierului. Împreună ca o mare familie, actori, copii, părinţi şi bunici incondeiaza ouă de lemn sau naturale cu vopseluri pe care le primesc de la teatru.

În cadrul unui eveniment interactiv, copiii află simbolistica ouălor de Paste si a vopsirii acestora.Intrarea la eveniment este liberă. Cu sprijinul: Cora Lujerului

Detalii pe www.masca.ro.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

În cât timp se recuperează investiția în panouri solare?

Atunci când cineva alege să investească în panouri solare,...

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...