Sam Mendes, posibil regizor pentru Bond 24.

Date:

 

xsam-mendes-picture.jpg.pagespeed.ic.V9FvD3QDvV

 

 

Nu mai este de mirare pentru nimeni faptul ca regizorul Sam Mendes a realizat un film de exceptie (insa cu greu as putea spune o capodopera!) din a 23-a pelicula cu faimosul agent britanic James Bond, intitulat Skyfall (2012). Recent filmul a reusit extraordinara performanta de a se inscrie in topul filmelor cu cele mai mari incasari din istorie, si totdata, sa depaseasca pragul de 1 miliard de $, ajungand la suma de peste 1,1 miliarde $ pe plan global. Dar oare succesul celei mai longevive serii din istorie (de peste 50 ani) sa se opreasca aici?… Producatorii sunt de cu totul alta parere.

 

Studiourile Sony si EON, dupa succesul fulminant pe care l-a inregistrat Skyfall, cu Daniel Craig in rolul agentului James Bond, au inceput deja pregatirile pentru realizarea nu unui singur film, ci a doua filme cu celebrul agent, planuind sa le filmeze in paralel. Lucru ce a fost in proiect inca de la inceperea filmarilor pentru Skyfall, insa dorind (n.r. producatorii) pentru inceput sa vada daca intradevar merita sa continuie cu franchisa sau sa se opreasca aici ( avand in vedere ca Quantum of Solance (2008) nu a fost chiar pe gustul criticii si nici al fanilor). Si se pare ca s-a meritat din plin! Astfel, pentru inceput producatorii sunt in negocieri cu regizorului ultimului film (n.r. Skyfall), Sam Mendes, pentru preluarea scaunului regizoral al urmatorului film James Bond, insa, conform TheDailyMail.com, Mendes este “75% de acord pentru regizarea celei de a 24 pelicula din serie”. Singurul lucru care ar trebui sa il convinga in totalitate pe Mendes este scenariul, scris de John Logan, si care este in acest moment in faza de creatie. Odata definitivat si in functie e povestea prezentata, Mendes va incepe filmarile peliculei, preconizate de cei de la Sony si EON ca fiind programate pentru sfarsitul acestui an.

Cele doua viitoare-filme Bond vor fi in cele din urma doua filme individuale, de sine statatoare, si nu filmate in paralel, asa cum se vehiculase la un moment dat. Modul in care a gandit si regizat Sam Mendes noul film Bond se pare ca a fost pe gustul producatorilor, acesta fiind pentru moment unica solutie viabila pentru a continua franchisa in aceeasi tema si de ce nu, cu un succes mondial mai mare.

 

Franchisa create dupa romanele lui Ian Fleming, in ani ’50-’60, a avut si are in continuare un success urias la nivel mondial, chiar si dupa 23 de filme, in care celebrul agent James Bond a fost intruchipat de nume mari de la Hollywood, printre care Sean Connory, Roger Moore, Timothy Dalton, Pierce Brosnan sau cel mai recent, Daniel Craig. Suma incasata la box-office este uriasa, punand in calcul si cele mai noi incasari datorita lui Skyfall, suma ce ajunge la aproximativ 6.2 miliarde $.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Articolul precedent
Articolul următor
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)

1 COMENTARIU

  1. […] urma cu ceva timp (puteti citi articolul integral aici), am relatat faptul ca regizorul peliculei Skyfall, Sam Mendes, ar putea regiza si urmatoarele doua […]

Comentariile sunt închise.

spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...