New single Misha Twain feat. F.Charm – Roz sau gri

Date:

Misha Twain feat. F.Charm - Roz sau griMisha Twain este un tanar artist din Republica Moldova care isi incepe in acest moment o cariera muzicala in Romania prin piesa Roz sau gri, o colaborare cu F.Charm, orchestratia a fost compusa de Misha Twain, iar textul si muzica de F.Charm si Doru de la Deepcentral. Cei doi artisti s-au intalnit in studioul baietilor de la Deepcentral, acolo unde Misha Twain i-a prezentat lui F. Charm o varianta de lucru a acestei piese, astfel s-a nascut aceasta colaborare. Misha are studii muzicale: liceul si facultatea de Muzica si a urmat cursuri de pian, canto clasic, dirijat coral. A inceput sa compuna si sa orchestreze piese acum 6 ani, iar de un an si jumatate lucreaza cu baietii de la Deepcentral.

Mi-a placut ideea.  Misha mi-a propus sa colaboram pe aceasta piesa, iar eu deja stiam ce anume trebuie sa scriu pe ea. Am scris despre un F.Charm care de la 14 ani stia deja ce vrea sa faca in viata si cum a inceput lupta cu piedicile puse pentru a-si atinge visul. Piesa are un mesaj personal in care se poate regasi majoritatea tinerilor de astazi si nu numai. Tot ce am scris a fost din suflet si adevarat, este piesa in care m-am descarcat emotional si prin ea vreau sa dau curaj, speranta si vointa celor care au de atins un scop pentru ca piesa “Roz sau gri” este sinonimul propozitiei “Nimic nu este imposibil!”, a declarat F.Charm.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...