S-a filmat ultima editie Cronica Carcotasilor

0
806

Ieri s-a filmat ultima editie a emisiunii Cronica Carcotasilor din acest sezon. Un sezon deosebit prin schimbarile care au avut loc: Serban Huidu a fost schimbat in pauza de iarna de bebelusa Oana, fapt ce  i-a provocat pe cei din echipa sa faca fata acestei schimbari de forta majora 🙂 Tinand cont de faptul ca Serban a suferit un accident la sfarsitul anului trecut 🙁

Pentru ca am fost la filmari, alaturi de Ionela,  pot sa va spun ca atmosfera este una extrem de degajata la filmari, iar vedetele Tv nu au fite de vedete si sunt exact asa cum ii vedeti in emisiune: simpatici si haiosi:) Acelasi lucru pot sa il spun si despre restul echipei. Am fost in galeria facebook, iar la sfarsit am stat de vorba cu Misu Gainusa despre proiectul de promovare al cronicii prin facebook si despre influenta pe care o are acest canal de promovare asupra emisiunii:

Prin facebook suntem mult mai aproape de telespectatori, dar eu sunt convins ca avem mult mai multi “prieteni” decat cei de pe facebook (200.000) :)) a declarat Mihai Gainusa.

Din punctul meu de vedere toti sunt simpatici si merita sa ii urmariti. Mistretu ne-a declarat ca lucreaza la site-ul personal, prin intermediul caruia veti putea afla despre proiectele sale si veti putea urmarii informatii si filmari de la Cronica.

Catalin Dezbracatu a fost memorabil in emisiunea ce se va difuza in aceasta seara incepand cu orele 20:00, asa ca nu trebuie sa ratati emisiunea 🙂


Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: