S-a filmat clipul -Lonely Heart- Radio Killer

0
867

Ati ascultat cu siguranta noua piesa semnata de Radio Killer,Lonely Heart, o piesa destul de discutata si controversata in randul fanilor, dar deja difuzata de radiouri 🙂

Echipa de la HaHaHa production a hotarat ca este momentul ca aceasta piesa sa beneficieze si de un clip, semn ca aceasta  va fi singel-ul Radio Killer pentru  aceasta primavara.

Videoclipul a fost filmat sambata, intr-o atmosfera de party, tinerii alesi la casting trebuiau sa indeplineasca o singura conditie: sa simta ritmul petrecerii.  Postproductia clipului va fi gata pana la sfarsitul acestei luni, pana atunci va lasam sa vedeti cateva poze de la filmarea clipului.

“Nu ne-am dorit sa trucam nimic. La castingul pentru figuranti singurul criteriu dupa care ne-am ghidat a fost -cat de mult iti place sa te distrezi?-. In acest fel, cred eu,  am reusit sa transpunem energia piesei in cele mai vii si naturale momente… nu ai cum sa vezi acest clip si sa nu-ti doresti sa dai si tu o petrecere acasa sau sa mergi in club. ” a declarat Iulian.

 

 

sursa&credit foto:radio killer

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: