S-a filmat clipul -Lonely Heart- Radio Killer

Date:

Ati ascultat cu siguranta noua piesa semnata de Radio Killer,Lonely Heart, o piesa destul de discutata si controversata in randul fanilor, dar deja difuzata de radiouri 🙂

Echipa de la HaHaHa production a hotarat ca este momentul ca aceasta piesa sa beneficieze si de un clip, semn ca aceasta  va fi singel-ul Radio Killer pentru  aceasta primavara.

Videoclipul a fost filmat sambata, intr-o atmosfera de party, tinerii alesi la casting trebuiau sa indeplineasca o singura conditie: sa simta ritmul petrecerii.  Postproductia clipului va fi gata pana la sfarsitul acestei luni, pana atunci va lasam sa vedeti cateva poze de la filmarea clipului.

“Nu ne-am dorit sa trucam nimic. La castingul pentru figuranti singurul criteriu dupa care ne-am ghidat a fost -cat de mult iti place sa te distrezi?-. In acest fel, cred eu,  am reusit sa transpunem energia piesei in cele mai vii si naturale momente… nu ai cum sa vezi acest clip si sa nu-ti doresti sa dai si tu o petrecere acasa sau sa mergi in club. ” a declarat Iulian.

 

 

sursa&credit foto:radio killer

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...