ROBBIE WILLIAMS SE PREGATESTE DE TURNEU!

Date:


Robbie Williams slabeste in timp ce se pregateste pentru noul turneu, alaturi de trupa Take That, pe care o parasise in 1995.  Acesta o sa sustina concerte in Europa din luna mai pana in iulie anul viitor. Noul album Take That, „Progress” o sa apara pe piata pe 22 noiembrie.

Antrenorul lui Robbie Williams, Nick Hollender a declarat pentru ziarul „The News Of The World”: „ il pun sa cante in timp ce alearga pe banda. Nu sare nicio nota. Trebuie sa ii prinda din urma pe colegii lui Gary Barlow, Mark Owen, Jason Orange and Howard Donald, care au sustinut mult mai multe concerte decat el si sunt pregatiti fizic. Trebuie sa fie in forma si sanatos pentru a nu fi considerat membrul durduliu al trupei.”

Robbie, in varsta de 36 de ani, s-a ingrasat in ultima vreme, de cand s-a insurat cu actrita  Auda Field si locuieste in Los Angles, dar in vara care tocmai a trecut a tinut regim si s-a antrenat cate 4 ore pe zi pentru a fi in forma maxima pentru „Relight My Fire”.

Nick Hollender a adaugat : „Robbie se antreneaza, acum, ca un adevarat atlet. Trebuie sa fim siguri ca poate dansa si canta in acelasi timp, impecabil.”

Ce tineri erau aici! 😀

REMEMBER, „Relight My Fire”:

http://www.youtube.com/watch?v=jvabH6Hy04Q

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...