Recenzie Din greseala impreuna- o comedie cu Adam Sandler

Date:

Titlul original al filmului este Blended – intalnire pe NEVE – mai greu de inteles de toate categoriile de public, astfel ca cei care au adus aceasta comedie in Romania au ales un titlu ceva mai sugestiv. Adam si Drew au mai colaborat impreuna la filmele Nuntă cu cântec şi Mereu la prima întâlnire.
Filmul care il are in rolul principal pe Adam Sandler si pe frumoasa Drew Barrymore (Lauren ) trateaza problema persoanelor aflate la varsta mijlocie, care dintr-un motiv sau altul sunt sigure. Dificultatea relationarii, situatii penibile, umor involuntar, toate sunt ingredientele savuroase ce starnesc umorul in prima parte a acestui film.
Lauren (Drew Barrymore) şi Jim (Adam Sandler), se intalnesc la propunerea unor cunostinte, numai ca intalnirea lor este un dezastru. Chiar daca nu isi doresc sunt nevoiti sa se reintalneasca ulterior, pentru ca dintr-o intamplare o vanzatoare le-a incurcat cardurile. In acel moment afla ca Jen, cea mai bună prietenă a lui Lauren tocmai si-a anulat planurile de vacanta in Africa alaturi de partenerul ei, care dintr-o intamplare este seful lui JIM. Din acest moment incepe incurcatura, vacanta a fost platita pentru 7 persoane, iar Jim il roaga sa ii ofere 4 locuri iar Lauren o roaga pe prietena ei sa ii ofere 3 locuri in aceasta minunata vacant, fara ca nici unul dintre cupluri sa stie acest lucru.

Trailer Din greseala impreuna

Dintr-o coincidenta impreuna in vacanta

Din greseala impreuna

Din acest moment umorul se dezlantuie, dar si situatiile romantice rezultate din faptul ca acest tip de vacanta era conceput pentru familiile care isi doreau sa stabileasca o legatura fireasca intre copiii membrilor unui cuplu.
Jim ii invata pe copiii lui Lauren despre sport, curaj, atitudine in schimb Lauren joaca rolul de mama pentru fiicele lui Jim si de aici cei doi incep sa se cunoasca si involuntar apar situatii comice nascocite de scenaristii Ivan Menchell şi Clare Sera.
Regizorul filmului Din greseala impreuna este Frank Coraci, care a mai lucrat cu Adam la filmele Barrymore la Nuntă cu cântec şi a regizat comediile de succes cu Sandler Băiatul cu apă rece şi Click – Zapând prin viaţă. Pentru acest film, Adam a avut si rolul de producator ealaturi de Mike Karz şi Jack Giarraputo.
Cele trei fiice ale lui Jim sunt interpretate de Bella Thorne (serialul Disney Shake It Up), Emma Fuhrmann şi Alyvia Alyn Lind. Kyle Red Silverstein şi Braxton Beckham joacă rolurile fiilor lui Lauren.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...

Zile şi Nopţi, noul single al lui Pepe alături de Nico

Nico şi Pepe lansează o piesă nouă, "Zile şi Nopţi" iar restul se rezolvă...