Phaser – Fapte, nu vorbe (Videoclip)

Date:

Phaser - Fapte, nu vorbe

Red Clover Media va prezinta videoclipul trupei Phaser – Fapte, nu vorbe. Phaser este o trupa din Timisoara formata de Carina (voce), Radu (bass), Vlad (chitara), Lucian (clapa) si Arnold (tobe). Phaser s-a facut remarcata in cadrul semifinalei nationale Eurovision 2013 cu piesa “Pour toi et pour moi”, care a beneficiat si de un videoclip.

Videoclipul piesei este regizat de Ionut Trandafir si prezinta certurile zilnice dintre doi indragostiti, rolul feminin fiind jucat chiar de frumoasa solista, Carina. Cadrele cu cei doi alterneaza cu cele in care trupa concerteaza pe o frumoasa locatie din Timisoara.

„Primul single semnat la o casa de discuri, “Fapte, nu vorbe” este produs de George Hora la Studio 66.  << “Fapte, nu vorbe” este o piesa sincera si se adreseaza tuturor celor care s-au saturat sa auda prea multe vorbe, o melodie pentru toate varstele. Suntem foarte incantati de prima colaborare cu George Hora, producatorul acestei piese, un om foarte talentat si un bun prieten”, au spus membrii trupei.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Erika Isac si mesajul piesei Macarena

Putem sa privim mesajul piesei Macarena semnată de Erika...

Comedybox.ro, merita banii ?

Mi-am facut abonament la platforma comedybox dupa aproximativ 2-3...

Secretele unui site web modern și bine indexat de Google: De ce ar trebui să-l refaci acum?

Ce este un site modern și bine indexat de...

Ce Este un Cvintet? Definiție, Instrumentație și Exemple în Muzica Clasică și Jazz

Bun venit la acest articol dedicat cvintetelor, un termen...