Phaser – Fapte, nu vorbe (Videoclip)

0
1296

Phaser - Fapte, nu vorbe

Red Clover Media va prezinta videoclipul trupei Phaser – Fapte, nu vorbe. Phaser este o trupa din Timisoara formata de Carina (voce), Radu (bass), Vlad (chitara), Lucian (clapa) si Arnold (tobe). Phaser s-a facut remarcata in cadrul semifinalei nationale Eurovision 2013 cu piesa “Pour toi et pour moi”, care a beneficiat si de un videoclip.

Videoclipul piesei este regizat de Ionut Trandafir si prezinta certurile zilnice dintre doi indragostiti, rolul feminin fiind jucat chiar de frumoasa solista, Carina. Cadrele cu cei doi alterneaza cu cele in care trupa concerteaza pe o frumoasa locatie din Timisoara.

„Primul single semnat la o casa de discuri, “Fapte, nu vorbe” este produs de George Hora la Studio 66.  << “Fapte, nu vorbe” este o piesa sincera si se adreseaza tuturor celor care s-au saturat sa auda prea multe vorbe, o melodie pentru toate varstele. Suntem foarte incantati de prima colaborare cu George Hora, producatorul acestei piese, un om foarte talentat si un bun prieten”, au spus membrii trupei.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: